Enkelt regnskabsprogram med Billy Enkelt regnskabsprogram med Billy

Få orden i dine bilag

Med Billys Regnskabsprogram er manglende og krøllede bilag fortid, da du kan samle alle dine bilag elektronisk.

Hvad er likviditet? Hvad er likviditet?

Hvorfor er bilag vigtige?

Vi har alle prøvet at miste en kvittering eller et bilag. Det er super ærgerligt, for det kan betyde, at du ikke kan trække dit virksomhedskøb fra i din virksomhed. Manglende bilag kan også betyde, at du mister din reklamationsret og dit værdibevis, hvis varer skal repareres.

Billy Regnskabsprogram og faktura checkmark

Meget mere end bogføring af bilag

Med Billy Premium får du mere end bare bogføring af bilag. Vi har gjort det let og sjovt for dig som selvstændig og iværksætter at håndtere alle dine regnskabsmæssige gøremål, så du kan bruge mere tid på alt det, du brænder for. Du kan:

  • Udsende fakturaer og betale regninger
  • Udsende tilbud og ordrebekræftelser
  • Afregne moms på to minutter
  • Synkroniser dit regnskabsprogram med din bank
  • Integrere med mere end 35 apps
Billy Regnskabsprogram og Soeren Baelum testimonial Billy Regnskabsprogram og Soeren Baelum testimonial

Søren Bælum

Stifter af Deluxelife.dk

"Billy er rigtig nemt at bruge. Et eksempel kan være at få ramt den rigtige momspost ved en frokost med en kunde - der er det utroligt nemt at finde"

Billy Regnskabsprogram og Bettina Spendrup testimonial Billy Regnskabsprogram og Bettina Spendrup testimonial

Bettina Spendrup

Frisør

"Billy gør min bogføring overskuelig og utrolig let. Samtidig sparer jeg penge på ikke at skulle ansætte en bogholder. Jeg kan varmt anbefale Billy"

Saml dine bilag og hav sikkerhedskopi

Med Billy er det ikke længere besværligt at have orden i bilagene. Du kan let registrere og kopiere dine bilag over i vores regnskabsprogram.

Tag et billede af regning med din smartphone, herefter bliver bilaget automatisk overført til ventelisten i dit regnskabsprogram, hvorfra du løbende kan godkende og bogføre dem. Efter indtastning kan du "tagge" hvert bilag, så du kan finde det igen, når du har brug for det.

Mail- og telefonsupport

Hos Billy ønsker vi, at du får størst muligt udbytte af dit nye regnskabsprogram. Vores dygtige rådgivere sidder klar fra 8-23 til at vejlede dig alle dage på mail, telefon og via chatfunktionen. Kontakt på billy@billy.dk eller 60 24 60 24.

Søg også råd og vejledning i vores mange supportartikler, hvor du bliver guidet igennem forskellige problemstillinger inden for bogføring og regnskab.

Prøv Billy Premium gratis

Er du fortsat i tvivl, om Billy er det helt rigtige for dig? - Prøv hele regnskabsprogrammet gratis, inden du tager din endelige beslutning. Vi giver dig en 30 dages prøveperiode, hvor du får adgang til alle funktioner i Billy Premium. Uden gebyrer, uden binding.