Vi finder den bedste og billigste bogholder til dig - helt gratis

Vi har certificerede revisorer og bogholdere i hele Danmark.

Du vælger den bogholder eller revisor, du vil arbejde sammen med.

Sådan fungerer det

#

Angiv dine kontaktoplysninger og bliv kontaktet af vores revisoransvarlige

#

Vi udvælger de 3 bedste revisorer/bogholdere i dit område

#

Du modtager 3 uforpligtende tilbud, du frit kan vælge imellem

Nem bogføring med Billy

Nem bogføring med Billy

Billy er et enkelt regnskabsprogram, som gør bogføringen nem. Momsafregn med et klik, send hurtigt og let fakturaer og regninger ud og hav overblikket over økonomien fra dag til dag. Programmet er lavet til at gøre din hverdag lettere, og du får det med, når du får hjælp af en af vores bogholdere.
Billy er bogføring gjort let til alle virksomhedsejere.

#

Find din billige bogholder

Slip for besværet med at ringe og skrive rundt til forskellige bogholdere. Spar penge og masser af tid, ved at lade Billy klare det for dig. Vi har masser af kontakter til gode bogholdere, som billigt kan klare din bogføring for dig.

Du kan læne dig tilbage og se tilbud tikke ind fra bogholderne, som du kan vælge og vrage i mellem. Så får du den billige bogholder du helst vil have til at hjælpe dig med dit regnskabsproblem.

Hvad skal du med en bogholder?

Den økonomiske verden kan være forvirrende at finde rundt i. Især når man ikke er uddannet inden for den. Det er bogholdere heldigvis. De er nemlig trænet til at holde styr på bogføringen og økonomien i en virksomhed. En bogholder er derfor et oplagt valg til en medarbejder, som skal stå for økonomien i din virksomhed, hvis du ikke selv vil stå for det.

Dog har du ikke nødvendigvis brug for en bogholder ansat på fuld tid, så ofte køber man sig til deres hjælp på konsulentbasis. Det kan blive en dyr fornøjelse, og derfor skal man kigge sig godt rundt for at finde en billig bogholder. Det kan også være dyrt at bruge tid på at kigge længe efter en billig bogholder, som også er god. Derfor tilbyder Billy at gøre det for dig. På den måde ved du, at du får et godt tilbud fra troværdige bogholdere, da vi har kontrolleret dem og set, at de er gode nok til vores kunder.

# #

Kombiner en bogholder med Billy

Når du bruger en bogholder sammen med Billy får du et godt resultat. For du har nemt ved at følge med i den daglige økonomi i din virksomhed samtidig med at du ved, at alt stemmer - for det sørger bogholderen jo for.
Du har også muligheden for selv at bogføre kvitteringer og sende fakturaer afsted, og så lade bogholderen stå for, at regnskabet stemmer. Det kan nemlig tilpasses lige dine behov.