Hvad er PBS?

PBS står for Pengeinstitutternes Betalingsservice og er en elektronisk leverandør inden for betalingsløsninger og digital datakommunikation. PBS er den førende leverandør til pengeinstitutter og virksomheder.

PBS omfatter bl.a. Betalingsservice, Dankort og internationale betalingskort. Betalingsservice giver virksomheder mulighed for at opkræve kunder en nem og automatisk betaling, der dels sikrer virksomheder flere rettidige indbetalinger, og dels gør det lettere for kunder at betale regninger.

PBS varetager korttransaktioner mellem butikkens betalingsterminal og kortholders konto. PBS udbyder også betalingsformidling i euro, som anvendes til betaling på tværs af lande.

I 2007 fusionerede PBS Holding A/S med det norske BBS og hedder i dag Nets. Nets udbyder de samme løsninger som det tidligere PBS.

Betalingsløsninger til virksomheder

Hvis du eksempelvis har en butik eller en webshop, så har du behov for at kunne tage imod betaling. Det kan Nets hjælpe dig med. Med en aftale fra Nets kan du få en dankortterminal i din butik, så du kan tage imod betalingskort. Har man en webshop, kan Nets sørge for, at man kan tage imod sikker online betaling. Nets har også lavet mobile løsninger til dig, som gerne vil tilbyde dine kunder at betale med deres mobil.

Hvilke fordele er der ved PBS?

En fordel ved PBS er deres betalingsservice. Med betalingsservice slipper man for at betale regninger manuelt samt at huske at betale dem. Via betalingsservice betales dine regninger automatisk, så du undgår at modtage rykkere.

Derudover er det også en fordel at kunne tage imod Dankort i sin forretning, da de fleste danskere bruger Dankort til at betale med. Hvis man ønsker at kunne tage imod Dankort i sin forretning, skal man lave en betalingskortaftale med Nets. Via PBS/Nets kan man også foretage betalinger på tværs af landegrænser.

Ved at bruge PBS, kan virksomheder både spare tid og penge.

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Billy regnskabsprogram crying logoBilly regnskabsprogram logoBilly regnskabsprogram happy logo

Billy Regnskabsprogram og laptop frontpage billede

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.