Pil tilbage til Billypedia

Hvad er PBS?

Hvad er PBS?

PBS (Pengeinstitutternes BetalingsService) er en elektronisk leverandør inden for betalingsløsninger og digital datakommunikation og er førende leverandør til pengeinstitutter og virksomheder.

PBS omfatter bl.a. Betalingsservice, Dankort og internationale betalingskort. Betalingsservice giver virksomheder mulighed for at opkræve kunder nem og automatisk betaling, der dels sikrer virksomheder flere rettidige indbetalinger, og dels gør det lettere for kunder at betale regninger. PBS varetager korttransaktioner mellem butikkernes betalingsterminaler og kortholders konto. PBS udbyder også betalingsformidling i euro, som anvendes til betaling på tværs af lande.

I 2007 fusionerede PBS Holding A/S med det norske BBS og hedder i dag Nets. Nets udbyder de samme løsninger som det tidligere PBS.

Fik du svar på dit spørgsmål?

Billy regnskabsprogram crying logoBilly regnskabsprogram logoBilly regnskabsprogram happy logo

Få overblik over din økonomi

I Billy gør vi regnskab og bogføring nemt for alle. Send let fakturaer, upload dine kvitteringer med din smartphone og afregn moms med et enkelt klik. Du får gratis support alle ugens 7 dage på både mail, telefon og chat.