3 tips der gør det nemmere for selvstændige

Billy regnskabsprogram forfatter

René Kok Lyskjær

18. september 2015

I dag får du 3 enkle tips, som vil gøre det nemmere for dig at være iværksætter/selvstændig.

1. HoursTracker

Jeg holder selv styr på min tid. Det er jeg også nød til, når min ressource er min tid. Men det er faktisk et rigtig godt værktøj som selvstændig.

Du vil blive overrasket over, hvad du primært bruger din tid på. Og når du har det overblik, så kan du faktisk nemmere træffe beslutning om, hvor du har brug for hjælp. Vær ikke bange for at outsource, for det kan være med til at skabe fremgang i din virksomhed.

Selv benytter jeg den app, der hedder Hours Tracker – de har en gratis udgave, som er fin at starte med. Nu har jeg opgraderet til deres købeudgave. Det er her jeg kan styre min tid for mine kunder, og det er så enkelt og nemt at bruge, og jeg har det hele tiden lige ved hånden.

2. Mileage Book

Hvis du er meget på farten, så gør dig selv den tjeneste og anskaf dig Mileage Book. Med Mileage Book kan du holde styr på din kørsel, og så er der skabt integration til både DanLøn og Billy.

Mileage Book er cloudbaseret, og dine data registreres derfor et sikkert sted, og du slipper for bekymringerne. Det er enkelt og nemt at bruge, og du kan let bogføre det enten i dit lønprogram eller bogføringsprogram.

Når du har overblikket over din tid, så finder du også hurtigt ud af, hvor lang tid du reelt set kan bruge på at lave kørselsregnskab. Brug hellere tiden på noget, som er sjovere. Eksempelvis at bygge på din egen virksomhed. Det er der også flere kroner i.

3. Slip nogle af dine opgaver

Slip de opgaver, som du i råd nummer 1, finder ud af simpelthen tager for meget af din tid. Du kan lynhurtigt lave regnestykket. Kan det betale sig?

Ofte kan det ikke betale sig at lade være. Du bruger unødig lang tid på opgaver, som ikke giver dig værdi, men som er opgaver der skal løses. Mit bud er at du let kan tjene det dobbelt, ved at slippe disse opgaver.

Men prøv at gør regnestykket selv. Det er nu engang bedre selv at nå til erkendelsen, end at jeg skal være ham den kloge der hele tiden fortæller dig, hvad du skal gøre. Hey, jeg begår altså også fejl, faktisk hele tiden, men så bliver jeg jo også klogere. Og ja, jeg bruger også unødig tid på nogle opgaver, men det er jeg ved at outsource til nogen, som er bedre til det end jeg er.

Denne artikel er skrevet af

René Kok Lyskjær, Probitas - Jeg gør det let for dig at være selvstændig

Jeg gør det let for dig at være selvstændig.

Det gør jeg på flere forskellige måder, som jeg kommer ind på lidt længere nede.

For mig handler det om at tilpasse samarbejdet til dig, for der findes ikke to selvstændige som er ens, hvilket stiller krav til mig, men så sandelig også til dig.

Derfor er det vigtig for mig, at du på forhånd giver mig et overblik over din virksomhed – hvor er du nu og hvor vil du gerne hen. Derved giver du mig de rette værktøjer til at tilføre dig den værdi du har brug for.

Regnskab er ganske let, og det ønsker jeg også det skal være for dig. Jeg glæder mig til at samarbejde med dig.

Her kan du se hvad jeg kan tilbyde dig:

  • BogføringsBar – bogføring gjort let (en online bogføringsklub – hvor du kan få rabat på et årsabonnement på 1.200 kroner, du skal bare benytte bonuskoden: freebilly )
  • Klippekort (du kan købe min tid på et klippekort, på den måde kan du trække på mig, når du har brug for det)
  • Undervisning (jeg underviser i Billy – på 3 forskellige måder; kursusaften hos mig; online kursusaften; videoundervisning – tjek det ud)

Se René Kok Lyskjærs profil