Året der gik i Billy 2017

Billy regnskabsprogram forfatter

Stine Jensen

29. december 2017

Julen er sat på pause for nu, og lige rundt om hjørnet venter det nye år. Men inden vi tager hul på det nye år, ser vi tilbage på, hvad der er sket i Billy i 2017.

20 nye funktioner til dit regnskab i Billy

Vi arbejder altid på at gøre det nemmere og hurtigere for dig at få styr på økonomien. Bogføring kan nemlig være en tidsrøver. Derfor går vi benhårdt efter at eliminere manuelt tastearbejde. Det betyder, du kan få mere tid til at drive din forretning.

Resultatet af vores hårde arbejde i Billy er 20 nye funktioner. Der er to funktioner, som vi især er stolte af. De har nemlig gjort et godt indhug i at reducere manuelt tastearbejde:

Automatisk Bankafstemning

Vi har taget et omhyggeligt kig på bankafstemning, og det har ført til en række forbedringer. Den nye funktion, Automatisk Bankafstemning, klarer alt arbejdet for dig, når posteringerne fra din bank bliver overført til bankafstemning i Billy. Læs mere om Automatisk Bankafstemning her. Læs mere om Automatisk Bankafstemning her.

Og det er blevet til endnu flere forbedringer i Automatisk Bankafstemning. Vi har også forbedret overblikket, søgefunktionen og gjort det muligt at fjerne matchende posteringer.

Eksport af transaktioner til PDF

Det er blevet mere fleksibelt, når du skal eksportere fakturaer, regninger eller betalinger til PDF. Du bestemmer selv perioden, og om du vil eksportere fakturaer, regninger eller betalinger. Du kan også vælge at eksportere både fakturaer, regninger og betalinger på én gang. Læs mere om eksport af transaktioner til PDF her.

11 nye integrationer i Billy App Store

Når dine andre programmer kan samarbejde med Billy, bliver det også mindre tidskrævende at klare bogføringen. Derfor er vi glade for, at vi har kunne tilføje 11 nye integrationer i 2017. Her får du tre udvalgte:

Slip for at bogføre dine gebyrer manuelt

Er du webshopejer, er det blevet en hel del nemmere at afstemme med din bank og bogføre betalingsgebyrer i Billy. I samarbejde med IEX og Yourpay har vi lavet en løsning, som automatisk bogfører betalingsgebyrer og salg fra din webshop. Du slipper for at kæmpe for at få din bankafstemning til at gå op. Læs mere her.

Advokaternes Inkasso Service

Det er ikke sjovt at jagte de kunder, som ikke betaler til tiden. Det kan give bekymringer og lægge press på din likviditet. Med vores integration til Advokaternes Inkasso Service kan du sende dine skyldnere til inkasso med få klik og uden omkostninger. Læs mere om Advokaternes Inkasso Service her.

Salary

Med vores integration til lønsystemet Salary kan du læne dig tilbage, når der skal håndteres løn. Dine medarbejders løn bliver nemlig automatisk bogført i dit regnskab i Billy. Læs mere om Salary her.

Se alle vores mere end 60 integrationer her.

Billy Mobil App V2

Vi har tilføjet et ekstra modul til Billy Mobil App i 2017. Nu kan du både håndtere fakturering og regninger. Seneste tilføjelse er regningsmodulet, som gør det nemt at holde styr på dine udgifter. Når du er på farten, kan du tage et billede af din kvittering og bogføre den med det samme. Samtidig har du et overblik over dine udgifter med i lommen.

Men det er kun begyndelsen. Vi arbejder på, at du også kan håndtere tilbud i app’en. Læs mere om Mobil App’en her.

9 nye medarbejdere i Billy-teamet

I år har Billy-teamet fået nye kræfter til, og de har alle bidraget til Billys udvikling i 2017.

I vores udviklingsafdeling har Casper, Paulo og Razvan arbejdet hårdt for at udvikle og forbedre funktionerne i Billy.

Vores friske drenge i supporten har også fået et par nye hænder til at taste løs på chatten og tage telefonen. Måske du allerede har mødt Mads, Mathias, Michael eller Arian, når du har fået hjælp i supporten.

Marketing har budt velkommen til Maria i december. Hun står for kommunikationen på sociale medier, e-mail kampagner, videomateriale og meget mere.

Og sidst men ikke mindst, har Aske hjulpet med at holde styr på økonomien i Billy.

Vi er glade for, at vi kan gå 2018 i møde med et stærkt Billy-team.

Godt nytår!

Hilsen hele Billy-teamet