Året der gik i Billy 2012 - Billy Regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

30. december 2012

Om ca. 12 timer sker det: vi hopper alle sammen ind i et nyt år og runder samtidig 2012 af med et brag! For os i BIlly har det været et fantastisk år med mange spændende udfordringer, nye tiltag, bred mediedækning, mange nye kollegaer og ikke mindst mange nye brugere at byde velkommen. Alt i alt et år, som bliver året, hvor vi for alvor fik slået os fast som Danmarks letteste regnskabsprogram.

I dette blogindlæg vil jeg gerne takke alle de mange iværksættere, ildsjæle og brugere, som har fulgt BIlly og ikke mindst alle mine kollegaer, som også er hoppet med om bord på dette spændende startup-projekt. Derudover vil jeg gerne kort fortælle dig, hvad min vision med BIlly er, sådan så du ved, hvad der er dig i vente i 2013.

Min vision med BIlly
Den overordnede vision med BIlly har fra start været at gøre regnskab tilgængeligt og ekstremt let. Så brugervenligt at alle – uanset erfaring – kan udregne den korrekte moms, have styr på virksomhedens overskud/underskud, samt fjerne al stress og uvished om man nu kan betale sine regninger næste måned. Visionen er ambitiøs, og vi er kun lige gået i gang. I 2013 garanterer jeg dig som bruger af BIlly, at det bliver endnu lettere at bevare dit økonomiske overblik, sådan at du kan tage de rigtige beslutninger og udvikle din virksomhed og skabe mere vækst. Min pointe er nemlig, at selvom du kan købe dig til en ekstern bogholder, så mister du som selvstændig enormt meget viden ved ikke at forstå økonomien i din egen virksomhed. Du kan kun få det essentielle overblik, hvis du er helt tæt på tallene og selv kan gennemskue, hvad der går ind og ud af penge – Det hjælper BIlly dig med som intet andet regnskabsprogram.

Hvad skete der i 2012?
Vi startede året ud med at min medejer Sebastian og jeg besluttede os for at flytte til San Francisco, og selvom vi endnu ikke har lanceret en amerikansk version af programmet, så er vi godt på vej. Denne satsning kommer også til at gavne jer danske brugere, for med vores USA-eventyr har vi kunne udvide vores udviklings- og designstab, hvilket har gjort, at vi kan udvikle BIlly hurtigere og bedre. Første synlige tiltag er vores nye webside.

Mens juleræset stod på, lancerede vi vores nye webside og Billy er shinet op, så han er klar til 2013. Det er dog kun det første skridt på et bedre BIlly – jeg kan nemlig afsløre, at der er noget stort i vente. Uden der skal gå ”Apple-feber” i det og ikke mindst rygter, hvad det er, kan jeg røbe, at hvis du er glad for dit regnskabsprogram nu, så bliver du endnu gladere. Jeg kan endnu ikke annoncere en dato for nyheden, men hvis du er en nysgerrig nok og vil være blandt de første til at høre, se og deltage i, hvad som kommer, kan du skrive til mig – vi søger nemlig udvalgte brugere til at teste de nye tiltage i 2013. Derfor: Hvis du vil være med til at præge BIlly i 2013, så beskriv kort hvem du er, og hvorfor vi skal vælge dig som test-bruger på min mail toke@billysbilling.com.

Omtalt gentagende gange i medierne
BIlly er blevet omtalt flere gange i medierne landet over. Udover at det er et ekstra skulderklap hver eneste gang vi kommer i medierne, så sikrer det os også en større tilgang af nye brugere, som igen betyder, at vi kan ansætte hurtigere og vi er flere til videreudviklingen af virksomheden. Så tak til medierne, der bl.a. inkluderer TV2, TV2 Finans, Børsen, Computerworld, Jyllandsposten og Berlingske Tidende.

Mere end 5.000 iværksættere har læst Den geniale iværksætter
Personligt vil jeg gerne takke de mere end 5.000 etablerede og kommende iværksættere, som i 2012 har læst min bog Den geniale iværksætter. Og læste du den ikke, kan du hente et gratis uddrag på dengeniale.dk

Nyt år og mere support
Fra 2. januar vil vi udvide vores support med endnu en mand, således at vi kan følge trop med tilstrømningen af nye brugere og øge serviceniveauet. Vi kan ikke lægge skjul på, at vi er en start-up-virksomhed, hvor der hver dag signer nye brugere op – vi gør vores bedste for at følge med, men til tider har det været svært.

Til sidst er der kun at sige GODT NYTÅR, vi ses i det nye år!

Mange hilsner

Toke Kruse CEO BIlly