Dit regnskab skal være nemt - det slår vi et slag for!

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

13. august 2011

Mange traditioneller regnskabsprogrammer er alt for svære at anvende og det er her Billy’s Billing kommer på banen.

Vi har udviklet Billy på det grundlag, at det skal være nemt og overskueligt at lave sin egen virksomheds regnskab. Uanset om man er håndværker, iværksætter eller ikke-økonomi fagkyndig.

Det skal faktisk være så nemt, at mester kan bede sine svende om at gå ind i programmet på egen hånd og indtaste deres arbejdstimer samt produktforbrug, når de kommer tilbage fra en kunde.

På denne måde minimeres risikoen for fejl, da indtastningen kan ske mens det hele stadig er friskt i hukommelsen. Samtidig sker det hele i én arbejdsgang og skal ikke igennem flere hænder, hvilket også mindsker risikoen for fejl og ikke mindst er spild af tid.

Et anden side af programmet, som er til stor støtte for håndværkere, er rykkeroverblik, som er et punkt, hvor mange knækker nakken. Det er både tidskrævende at rykke dårlige betalere, men ofte bliver disse også overset grundet manglende overblik.

Ved hjælp fra Billy rykkerservice, er der pludselig et fantastisk overblik over betalte og ubetalte fakturaer, samt hvilke der har overskredet sidste betalingsdato.

Dette er blot nogle af de punkter, som Mestertidende berør, som værende vigtig for deres læsere.

Artiklen blev offentliggjort den 8 august 2011 i Mester Tidendes trykte version. Mestertidende.dk)