Gratis regnskabsprogram at prøve og bruge

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

14. juli 2011

Tip 1 for gratis regnskabsprogram: Vi giver ved dørene og tilbyder dig et gratis regnskabsprogram og en gratis prøveversion af Billy Premium

Basic-udgaven, som er gratis at anvende, kan du bruge som dit regnskabsprogram i ubegrænset tid. Men når du tilmelder dig Billys prøveperiode, giver vi dig faktisk hele 14 dage gratis af Billy Premium, hvor du har adgang til alle funktioner.

Tip 2 for gratis regnskabsprogram: Gratis support

Med Billy følger der gratis support med via mail, chat og telefon for både Basic- og Premium-kunder, som betyder, at du altid kan få hjælp til dit regnskabsprogram. Vi garanterer, at du får hurtigt svar – som oftest inden for et par timer.

Tip 3 for gratis regnskabsprogram: Gratis opdatering

I Billys regnskabsprogram, kommer der løbende opdateringer, som er gratis for dig og alle de andre brugere. Det betyder, at du altid har et opdateret regnskabsprogram, der med tiden får nye funktioner.

Tip 4 for gratis regnskabsprogram: Gratis skift

I Billy kan du altid ændre i dit abonnement. Der er ingen binding, og du kan gratis skifte, når du har fundet ud af, hvilket abonnement der passer til din virksomhed. Når din virksomhed vokser, og du enten sender flere fakturaer eller har brug for den udvidede brugerudgave, kan du blot ændre dit abonnement gratis i regnskabsprogrammet eller tilkøbe flere funktioner til dit nuværende abonnement.

Tip 5 for gratis regnskabsprogram: Gratis oprettelse

Når du vælger at prøve Billy, er der gratis oprettelse, så du kan komme i gang uden at betale en krone. Det er vigtigt for os, for så kan nye brugere prøve regnskabsprogrammet uden bekymringer for, om det koster noget at se, om regnskabsprogrammet passer til ens behov. Sådan, som det skal være.

En gratis konklusion

Har du tænkt på, at hvis alt var helt gratis, så var der ikke penge til alle de ydelser, vi gerne vil tilbyde vores brugere uden meromkostninger. Derfor er det muligt at tilkøbe visse funktioner til ens abonnement eller for at have et fast abonnement, hvor du for eksempel kan sende ubegrænsede fakturaer uden meromkostninger. Men for at give dig en masse andre gratis services undervejs, så koster det en lille smule for nogle af funktionerne.

Opret dig gratis