Billy - mere end blot et nemt og brugervenligt regnskabsprogram!

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

21. november 2013

Få her – sort på hvidt – hvad vi gør så radikalt anderledes end de andre regnskabsprogrammer på markedet. Vi er det første nemme og brugervenlige regnskabsprogram, hvor du kan erstatte din bogholder og de besværlige bogholderbegreber med ord, som du kender fra hverdagen.

Billy var som de første med til at:

  • Tilbyde Danmarks eneste gratis regnskabssupport
  • Skabe et nemt og brugervenligt regnskabsprogram for selvstændige
  • Sikre, at du som virksomhedsejer nu kan spare en masse penge på at lave dit eget regnskab i Billy.

Vi er med andre ord mere end blot et nemt og brugervenligt regnskabsprogram, og det gør hele forskellen og er årsagen til, at du skal vælge Billy.

Her i Billy kæmper vi de selvstændiges kamp og fokuserer hver dag på at skabe værdi for virksomhedsejeren i stedet for at lade os diktere af de tørre og gammeldags bogholdere, som for os er et erhverv, der hører fortiden til.

Regnskabsrevolutionen er kommet for at blive

Vi kan give dig noget helt særligt, som du ikke får andre steder: Et ultimativt økonomisk overblik, hvor du selv får føling med din virksomhed og endda samtidig kan spare mange tusinde kroner om året på din bogholder. Det er så gennemgribende nyt og innovativt, at det har startet en Regnskabsrevolution.

Værktøjet til at styre din virksomheds økonomi

Ingen regnskabsprogrammer, økonomisystemer, bogføringsprogrammer, bogholderiprogrammer, eller hvad folk nu kalder dem, er som Billy. Vi er dit værktøj til at styre økonomien i din virksomhed!

Ja, vi er ikke længere bare et nemt og brugervenligt regnskabsprogram. Vi er værktøjet for enhver selvstændig, der vil have overskud og råd til sine drømme ved at drive sin virksomhed optimalt og økonomisk sundt.

Billy har skabt et redskab med fokus på at:

  • Skabe en menneskelig og værdifuld relation mellem dig og dine kunder. Fx kan du let få overblik over, hvilke kunder som omsætter for mest, hvem der er gode betalere, og hvor der er plads til mersalg
  • Give dig en sikkerhed og en tryghed omkring din virksomheds økonomi
  • Menneskene bag Billy kender til dine behov og derfor hurtigt kan yde den support du har brug for
  • Anvende ord og termer, som alle forstår
  • Du skal bruge mindst mulig tid på regnskab og samtidig få det ultimative økonomiske overblik og overskud, så du har råd og tid til dine drømme.

Du er eksperten, men du kan blive endnu bedre

Vi er overbeviste om, at hvis du har fingeren på pulsen omkring din virksomheds økonomi og har indsigt i dine nøgletal på et dagligt eller ugentligt plan, kan du få mere succes med din virksomhed. Du kan ikke overlade en så værdifuld funktion og indsigt til en bogholder. Du vil miste føling med virksomheden. Når du først er kommet i gang, vil du selv på kort tid forstå, hvad vi mener, men du kan jo også høre, hvad brugerne siger.

Vi opfordrer derfor til, at du læser vores brugeranmeldelser, som udgør mere end 1.000 udtalelser fra brugere af programmet, der alle siger deres egen mening om Billy – helt ufiltreret.

Prøv Billy gratis

Er du ikke allerede bruger af Billy, kan du prøve dit nye uundværlige værktøj for selvstændige her gratis i 14 dage. Billy ER nemt og brugervenligt – ja faktisk Danmarks Letteste Regnskabsprogram og det skal man prøve, for at kunne se det!

Og skulle du stadig være i tvivl, så tag et kig på, hvordan vi definerer Regnskabsrevolutionen her – så skulle du ikke være et sekund i tvivl om, at dit valg er rigtigt.

Mange hilsner Toke Kruse