Billy’s Billing indtager Køge Iværksættermesse - og donerer bøger for 500.000 kr.!

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

23. marts 2012

I morgen – lørdag den 24. marts – bliver dørene til iværksættermessen i Køge åbnet op. Og selvfølgelig er Billy’s Billing med til at gøre det hele lidt mere interessant. Derfor tager vi også 1000 udgaver af ”Den geniale iværksætter” af Toke Kruse med, som vi deler ud til alle de, som besøger vores stand på messen. Billy’s Billing er med andre ord klar til at forære bøger for 500.000 kr. til alle vores iværksætter-kollegaer.

Teamet bag Billy’s Billing er frustrerede over, at der ikke gøres nok for iværksættere i Danmark. Derfor er vi glade for at deltage i et arrangementer som iværksættermesser, kurser og iværksætterhjælp. Men der skal mere til. Derfor vil vi hos Billy’s Billing gerne være med til at gøre en forskel. Af denne grund har vi valgt at give de besøgende en udgave af ”Den geniale iværksætter”, som er en samling af konkrete råd og tips til, hvordan du kan få succes som iværksætter.

Billy vil gøre en forskel

Iværksættere er essentielle i skabelsen af arbejdspladser og er kilde til innovative idéer og løsninger, som kan styrke Danmarks konkurrenceevne. Derfor føler vi hos Billy’s Billing,

at det er nødvendigt at sætte alle sejl ind på at styrke iværksætteres muligheder for at opnå succes. Vores hjælp er at gøre det nemmere at få styr på bogføring og regnskab ved at bruge Billy’s Billing – Danmarks letteste regnskabsprogram. Og derudover dele ud af de erfaringer, som vi har som iværksættere.

Vi håber på at se jer alle på messen! Kom og få en demonstration af programmet, så du med egne øjne kan se, hvor let du kan få styr på dit regnskab – og få en gratis bog oveni købet til en værdi af 499 kr..