Billy Regnskabsprogram - Et simpelt bogføringsprogram

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

15. juni 2011

5 fordele, som følger med bogføringsprogrammet

Billy:

Fordel 1:Fagtermer er erstattet af hverdagstermer. Det er til at forstå.

Glem alt om ikke at forstå økonomien i din virksomhed mere. Med Billy vil den ellers lukkede verden byde dig velkommen. Forstil dig, at du ikke kan kinesisk og fra den ene dag til den anden, kan du forstå sproget. Sådan er det med bogføringsprogrammet Billy. Velkommen til en helt ny verden, der er til at forstå, fra det øjeblik du tilmelder dig.

Fordel 2: Fokus på de ting, som betyder noget for dig som virksomhedsejer. Økonomisk overblik.

Log ind i bogføringsprogrammet Billy, og du møder et overbliksbillede, hvor du kan se, hvor mange penge din virksomhed omsætter for, hvad den skylder og dermed se, hvor meget du tjener i en given periode. Det kalder vi økonomisk overblik på sekunder. Så let har det aldrig været før.

Fordel 3: Design og brugervenlighed. All inclusive.

Bogføringsprogrammer behøver ikke være kedelige og besværlige. Det kan være lige så flot og brugervenligt som så meget andet. Alt er inklusiv med Billy, og du siger ikke nej til nogen ting. Du siger ja til det hele. Føles det ikke skønt?

Fordel 4: Komplet faktureringsprogram. Inside.

Når vi siger faktureringsprogram, så er det en del af bogføringsprogrammet. Du får et særligt modul, som sikrer dig, at du får dine penge hurtigere og smartere – Uden at du skal gøre en ekstra indsats. Du kan nemlig tilbyde Dankort-betaling over for alle dine kunder foruden de traditionelle betalingsmetoder som fx netbank.

Fordel 5: Billig og banebrydende tankegang. Tænk en gang.

Ja, vi har tænkt os om en ekstra gang og udviklet et bogføringsprogram, som har gjort bogføring tilgængeligt for mindre virksomheder og iværksættere, som ikke nødvendigvis har en økonomisk baggrund.

Vinderne ved lancering af bogføringsprogrammet.

Hvem er vinderne ved lanceringen af Billy? De største vindere er selvfølgelig dem, som får gavn af bogføringsprogrammet og det er jo selvsagt de mindre virksomheder, iværksættere og de selvstændige. Men også bogholdere og revisorer er blandt vinderne – Det er dem, som nu kan få kunder, der har styr på det økonomiske overblik, hvilket gør arbejdet for den økonomiske gruppe endnu nemmere. Læs mere.

Opret dig gratis