Billy har fået mange nye funktioner

Billy regnskabsprogram forfatter

Trine Bentkjaer

27. april 2016

Den sidste måneds tid er der kommet mange nye funktioner i Billy, både for dig som virksomhedsejer og for revisorer. Du får her et overblik over de nyeste funktioner i Billy.

Administratormodulet

Nu kan du som revisor let få dig et samlet overblik over dine kunder og deres aktiviteter, med Billys nye Administratormodul. Du får en avanceret brugergrænseflade, hvor du let kan tilgå de vigtigste værktøjer.

Du har også mulighed for at invitere dine kunder til deres regnskab, hvis du og din kunde eksempelvis vil benytte Billy, som kontaktflade gennem den nye Timeline og Opgave-funktion. Ønsker du at høre mere om Administratormodulet, kan du kontaktet Billys revisoransvarlig Dejvid på 50 59 84 32 eller dejvid@billy.dk.

Notifikationer

Med den nye notifikations-funktion kan du nu modtage notifikationer, når der sker vigtige hændelser i Billy. Det kan f.eks. være når en anden bruger skriver en kommentar eller når en kunde underskriver et tilbud.

Du finder notifikations-funktionen under Indstillinger > Notifikationer. Her har du også mulighed for selv at vælge, hvilke hændelser du ønsker at modtage notifikationer for.

Referencenummer

Når du opretter en regning med et referencenummer, vil referencenumret nu være synligt i regningsoversigten.

Hvis du vil have referencenummeret vist i regningsoversigten, skal du blot klikke på det lille tandhjul til højre for kolonnerne og sætte flueben ved ”Ref. nr.”.

Genvejstaster til kassekladden

I Billy har vi gjort det endnu lettere at uploade bilag til kassekladden. Du kan nu blot trykke ”Ctrl + U” på dit tastatur, hvorefter du helt enkelt kan trække og slippe bilaget til kassekladden.

Lås et regnskabsår

Du har nu mulighed for at låse et regnskabsår eller en bestemt periode i Billy. På den måde undgår du, at komme til at taste en forkert dato, som betyder at du får bogført forkert eller lavet ændringer på et afsluttet regnskabsår.

Du kan finde funktionen under ”Indstillinger” > ”Regnskabsindstillinger” > ”Låsedato” > Vælg den periode du gerne vil låse > Klik gem.

Avanceret sidemenu

I Billy kan du nu få en Avanceret sidemenu. Med denne funktion kan du som revisor eller bogholder lettere få adgang til nogle af de mere avancerede funktioner i Billy. Det omhandler bl.a. Kassekladden, Kontoplan og Saldobalance.

Funktionen er tilgængelig for alle brugere af Billy, men henvender sig primært til de mere regnskabskyndige.

Du kan slå Avanceret sidemenu til ved at gå til ”Indstillinger” > ”Brugerprofil” > Sæt flueben

Skift rækkefølgen på produktlinjer

Nu kan du selv bestemme rækkefølgen på produktlinjerne, når du opretter en faktura, regning eller tilbud.

Når du eksempelvis opretter en faktura og har tilføjet flere produkter, kan du blot trække musen ud på venstreside af en produktlinje og trykke på det lille ikon. Herefter har du mulighed for at trække produktlinjen op og ned.

Opret opgaver direkte i Billy

Med den nye Opgave-funktion, kan du som revisor oprette opgaver til dine kunder.

Funktionen finder du i højre side af overblikket. Her kan du let oprette opgaver, sætte en deadline eller komme med en beskrivelse. Det kan eksempelvis være en påmindelse om, at kunden skal huske at lave momsopgørelse. Når opgaven er løst vil du automatisk få en notifikation, hvorefter du kan tjekke om opgaven er løst korrekt.

Timeline

Med Billys nye Timeline kan du og din revisor nemt danne jer et overblik over alle dine aktiviteter på din Billy-konto. Udover at give et bedre overblik, har du også mulighed for at tilføje kommentarer til en hændelse.

Du finder Timelinen i højre side af dine regninger, fakturaer og tilbud.