Billy Regnskabsprogram indgår samarbejde med Stardust CBS

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

05. juli 2012

I dag offentliggøres det, at Billy og CBS Stardust indgår et samarbejde i ønsket om at gøre det lettere at komme i gang med at starte virksomhed allerede, mens man studerer, eller umiddelbart efter at man er færdig med sin uddannelse.

"Jeg studerede selv, mens jeg drev to forskellige virksomheder, og for mig var det kæmpe fordel, da teori lettere kunne omdannes til praksis. Os fra Billy vil derfor gerne bakke Stardust og up-coming iværksættere op", udtaler Toke Kruse.

Med samarbejdet slår Billy endnu en gang fast, at det ikke er nok blot at sige, at man vil hjælpe iværksættere i Danmark, men at det er endnu vigtigere, at der reelt skabes handling bag ordene gennem konkrete tiltag som fx et samarbejde med Startdust.

Info om Startdust

Startdust faciliterer rammerne for 10-15 personer årligt, som enten ønsker at komme i gang med virksomhed, eller som allerede har virksomhed. Startdust drives af Louise Brink Thomsen og Jesper Klingenberg under Copenhagen Business School (CBS), og du kan læse mere om dem på www.startdust-cbs.dk

Info om Billy

Billy er Danmarks letteste regnskabsprogram med sit fokus på mindre virksomheder, start-ups og andre iværksættere. Du kan prøve det fulde regnskabsprogram gratis i 14 dage og derefter betale fra 195 kr./md. ved årlig betaling for Billy Premium, hvor alle funktioner og tillægsmodiler er med. Du kan også bruge den gratis udgave Billy Basic, hvis du kun har behov for de mest basale funktioner til din bogføring. Kom i gang allerede i dag med en gratis prøveperiode på billy.dk