Og så opdagede de etablerede regnskabsprogrammer Billy

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

12. september 2011

I weekenden har den stået på messe i Iværk & Vækst. Foruden en kæmpe mængde nye bruger – VELKOMMEN TIL OGSÅ JER! - Var der op til flere gange flere personer fra vores "konkurrenter" i vores stand end der var medarbejdere fra Billy :-)

Få her lidt billedreportage og et par ord om den fantastiske messe.

Ritt Bjerregaard på besøg

Vi lagde ud med at hilse på Ritt Bjerregaard, der godt kunne se en sund fornuft i, at iværksættere og mindre virksomheder altid har overblik over moms, fakturaer og regninger.

Traditionelle online regnskabsprogrammer

Derudover fik vi også hilst på et par af de traditionelle online regnskabsprogrammer:

  • E-conomics
  • Visma
  • Mamut
  • Likasso

Vigtigst af alt var dog alle de nye og eksisterende brugere, som kom forbi og hilste på. Læs her nogle af de ting, som vi talte om.

Det sagde de nye brugere

Peter er en ung iværksætter på 21 år, som skal beslutte sig for valg af regnskabsprogram. Efter at have tilmeldt sig 14 dage gratis prøveperiode hos en af de traditionelle regnskabsprogrammer, kommer han forbi os: "Jamen jeg har lige tilmeldt mig et af de traditionelle online regnskabsprogrammer, så det vil jeg gerne prøve". Toke: "Fint, men vil du ikke lige se vores hurtigt?". Peter: "... ÅHHH!!! Det var nemt. Jeg vil hellere tilmelde mig jer!"

Benjamin og Joachim er iværksættere med stort I og har allerede kanon succes med deres onlineforretning – de ønsker at skifte fra et traditionelt regnskabsprogram til Billy, når API bliver udviklet i indeværende år.

Kære alle brugere – nye som eksisterende - Stor tak for en kanon opbakning og engagement – I er så seje!

På vegne af teamet bag Billy