Billy’s Billing inviterer dig til fødselsdagsfest!

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

16. april 2012

I anledningen af, at Billy runder sin første fødselsdag, synes vi, at det er på sin plads af holde en fødselsdagsfest, hvor vi kan sige tak til jer alle, som har fulgt os i løbet af vores første, fantastisk år!

Og så flytter vi til nye lokaler

Samtidig er festen en super mulighed for at runde vores tid på Bredgade af på. Vi flytter nemlig til nye lokaler i Hyskenstræde. Med andre ord er der masser af gode grunde til at afholde et brag af en fredagsbar!

Silicon Valley flytter til Bredgade

Vi er inspireret af vores sidste arrangement, hvor vi for en aften fik flyttet Silicon Valley til hjertet af København (https://www.business.dk/digital/ivaerksaettere-vil-skabe-silicon-valley-i-bredgade). Nu er det på tide at gøre det igen! Kom og få en fantastisk, gratis aften på Billys fredagsbar på Bredgade 71 den 27. april fra kl. 16.00 til 24.00. Det eneste, du skal gøre, er at skrive her på vores blog, om du kommer. Så sørger vi nemlig for, at vi får alt, hvad der skal til, for at begynde endnu et år med Billy med manér.

Få bogen gratis værdi 499 kr.

Kl. 18.00 vil alle som er kommet til festen få en hardcopy af bogen "Den geniale iværksætter" og har du ikke mulighed for at komme til fødselsdagsfesten, kan du skrive dig på listen her og få tilsendt e-bogen gratis efter arrangementet.

Festen er en unik mulighed for at netværke og tale om andre succesfulde iværksættere og få indsigt i deres råd og erfaringer. Så gør dig klar til at mikse business og plessure – det bliver godt!

Mange hilsner

Fødselaren, Billy :)

Ps. hvis du kommer til festen, så smid rigtig gerne en kommentar nedenfor, så vi ved om du kommer eller "måske kommer". Tak.