Billy på TV2 – IGEN!

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

07. maj 2012

Billy på TV2 – IGEN!

  • nu fordi Billys Toke Kruse skal rådgive i skatteministeriet

Toke Kruse, som sammen med Sebastian Seilund, har startet Billy, Danmarks letteste regnskabsprogram, er blevet udvalgt til at deltage i Skatteministeriets workshop. Og Toke, der er hjemvendt for San Francisco i anledningen af arrangementet, er blevet mødt af TV2 Finans. Indslaget sendes kl. 17.00 i dag.

Formålet med workshoppen, som er omdrejningspunkt for TV-indslaget, er at fokusere på, hvordan mindre virksomheder kan reducere de administrative byrder og dermed få allokeret flere ressourcer til virksomhedernes kernekompetencer. Dette er ikke ensbetydende med, at regnskab og bogføring skal tilsidesættes – tværtimod. Det handler i stedet om at gøre processerne mere enkle og automatiserede.

Sammen med en lille skare af erhvervsfolk, skal Toke være med til at hjælpe en række mindre virksomheder med at få bedre styr på deres bogføring. Skatteministeriet har valgt at invitere Toke på grund af, at han har været med til at udvikle Billy. Og vi er glade for at konstatere, at Skatteministeriet dermed har fået øjnene op for, hvor vigtigt det er, at gøre regnskab og bogføring tilgængeligt for alle – og ikke kun for bogholdere og revisorer.

Det har jo netop været visionen med Billy, og vi er glade for at ikke alene Skatteministeriet er med til at udbrede kendskabet til regnskabsprogrammet, men at TV2 desuden igen er med til at sætte fokus på iværksættere i Danmark. (Se alle medier Billy er blevet nævnt i)[/medier]