Billy’s Billing samarbejder med Deloitte

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

20. september 2011

I Billy samarbejder vi nu officielt med Deloitte, og det gør vi, fordi vi synes, at du som virksomhedsejer skal have det bedste fra to verdener: fleksibiliteten ved online regnskabsprogram og trygheden fra et fysisk revisionshus.

I hele opstartsfasen af Billy har vi stødt på revisorer, som ikke syntes, at man kunne eller måtte gøre regnskab sjovt for os iværksættere. De mener, at regnskab er forbeholdt for taleksperter. Men næ nej, sådan skal det netop ikke være – i hvert fald ikke, hvis du er heldig og er bruger af Billy.

Vi samarbejder med Deloitte, fordi vi mener, at det er et vigtigt signal at sende til vores brugere, at trods vores bløde tilgang til regnskab er en markant anden end hos de traditionelle regnskabsprogrammer, så har vi stor respekt for tal, nøjagtighed og præcision. Og det har og vil vi altid have.

Faktisk går vi så langt og siger, at du driver din virksomhed mere ansvarligt, hvis du selv bogfører dine bilag og følger din virksomhed på tæt hold ved at indtage en aktiv plads i forhold til økonomien. Ja med Billy har du mulighed for at være aktiv i økonomien, også selvom du ikke er talknuser eller bogholder.

Læs mere om samarbejdet her

Kan du have en fantastisk dag!