Billy støtter unge iværksætter-talenter

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

09. april 2013

Hos Billy ønsker vi at gøre en indsats for iværksættere i Danmark for på den måde at hjælpe dem et skridt tættere på succes. Derfor har Billy valgt aktivt at gå ind og støtte organisationer, der gør noget ekstra for folk, der er født med et iværksættergen. Det har senest medført, at Danmarks letteste regnskabsprogram har bakket op omkring netværket Future Entrepreneurs of Denmark. Initiativet står for netop den entusiasme og det gå-på-mod, som vi hos Billy anser for essentielt, hvis man skal slå igennem som start-op.

Billy bidrager med 3000 kr. og bøger til 30.000 kr

Pengedonationer er altid nødvendige for at stable et netværk som Future Entrepreneurs of Denmark på benene. Derfor har Billy valgt at støtte med intet mindre end 3000 kr. Viden er dog mindst lige så nødvendigt for spirende iværksættere. Uden de nødvendige kompetencer er det umuligt at skabe en sund virksomhed. Derfor har vi oveni de 3000 kr. valgt at donere iværksætterbogen ’Grandma’s secret recipe’ til alle de studerende, der bliver udvalgt til at blive optaget i Future Entrepreneurs of Denmark. Bøger til en værdi af 30.000 kr.

Hos Billy, Danmarks letteste regnskabsprogram, håber vi, at dette bidrag kan være med til at sætte endnu mere gang i iværksætterkulturen i Danmark – og der er i den grad brug for sådanne initiativer. Ved at starte tidligt får de unge iværksættere de optimale forhold for at tilegne sig de redskaber, som kan føre dem til tops som start-op.

Future Entrepreneurs of Denmark – et fælles iværksætterorienteret initiativ

Netværket er et fælles initiativ mellem iværksætterorienterede studenterorganisationer fra de danske universiteter:

  • Stardust-CBS (Copenhagen Business School)
  • Stardust-DTU (Danmarks Tekniske Universitet)
  • UCEC (Københavns Universitet)
  • ITU Innovators (IT-Universitetet KBH)
  • Kickstart AAU (Aalborg Universitet København)
  • Krebitat (Roskilde Universitet)

Alle organisationer er en del af den nationale NGO Gate to Create. Sammen er disse netop nu igang med at udvælge de mest talentfulde studerende fra alle de danske universiteter.

Igennem de næste fem måneder vil Billy gennem vores bidrag være med til at sikre, at de udvalgte studerendes får formet deres iværksætter-mindset og kompetencer gennem fire eksklusive og skræddersyede workshops, hvor de studerende vil komme omkring Idea Development, Business Model Generation, Funding, Interdisciplinary Team Management, Market Analysis og Business Development.

Hvert semester vil der blive optaget ca. 50 nye studerende i netværket, som vil komme igennem lignende workshop – alle modtager selvfølgelig Toke Kruses bog ’Grandma’s secret recipe’, der indeholder en masse tips og tricks til, hvordan man kan skabe en unik og konkurrencedygtig virksomhed.

Derfor støtter Billy den spirende iværksætterkultur

Iværksættere er livsnødvendige for det danske samfund. Ikke alene spiller de en stor rolle i jobskabelsen, de er desuden alfa omega, når det kommer til Danmarks konkurrenceevne.

Derfor er det vigtigt at offentlige institutioner såvel som virksomheder – både store og små – støtter op omkring iværksætterkulturen. Det gør Billy i håbet om at skabe en forskel – og det bliver vi ved med!

Læs mere om ’Grandma’s Secret recipe’