Billy's Billing vs. traditionelle regnskabsprogrammer

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

26. januar 2013

Du har nok allerede prøvet det – du står og mangler et program til regnskabet til din iværksættervirksomhed og kaster dig fluks ud i at undersøge, hvilke udbydere der findes på markedet. Inden længe begynder du at blive lidt svimmel og klø dig i håret i forvirring over alle de forskellige programmer der findes og måske begynder du også at synes, at hele denne søgen faktisk er lidt træls, for hvor er regnskabsprogrammet til dig – iværksætteren?

Der findes vitterligt regnskabsprogrammer til lidt af hvert – og med det mener jeg alt lige fra kæmpevirksomheder og detailhandlere til fabrikanter og konsulenter. Og selvom det hele umiddelbart kan virke lidt uoverskueligt, så er der én gennemløbende rød tråd, som de alle er hængt op på, nemlig det faktum at de er ikke lavet helt specielt til dig!

Fælles for de fleste af de regnskabsprogrammer, der findes på markedet, er, at størstedelen er lavet specielt til revisorer. Ja, du læste rigtigt – de fleste regnskabsprogrammer er lavet for at gøre livet lettere for revisorer. Ikke for dig, brugeren – og da slet ikke for din virksomhed. Og det er også derfor, at du typisk ender med at investere i et kompliceret stykke software, fyldt med funktioner som du slet ikke har brug for. Og når man opdager, at noget bare er for indviklet og umedgørligt til at man har energi til at sætte sig ind i hvordan det virker, så man faktisk kan bruge det, så ved vi godt hvad der sker: programmet bliver lagt på hylden, hvor det får lov til at blive liggende og samle støv. Og så køber du et andet program i håbet om, at dette vil passe til dine behov og dermed starter historien forfra. Det er skruen uden ende.

Men ikke længere!

Hos Billy’ har vi lavet et regnskabsprogram specielt til iværksættere. Det er super brugervenligt, det er let at finde rundt i og det har alle de funktioner, du skal bruge i din iværksættervirksomhed. Alle kan være med, også de af os, der ikke er revisorer eller regnskabseksperter!

Hos os har vi tre hovedregler som vi altid følger:

1. Vi lytter aldrig kun til revisorer.

2. Vi garanterer brugervenlighed.

3. Regnskab skal være let – enkelthed er smukt.

Vores ligetil, flotte grafiske interface gør det til en leg at føre regnskab. Opgaver, der før var svære, bliver legende let med Billy. Og brugeroplevelsen er helt i top.

Er du stadig ikke overbevist? Så synes vi, at du skulle prøve Billy helt gratis i 14 dage – så vil du se, hvad vi mener. Vi lover dig, at du aldrig kommer til at lægge os på hylden.