Billys CTO er nomineret til CTO Hero of the Year

Billy regnskabsprogram forfatter

Trine Bentkjaer

06. april 2016

Billys medstifter og CTO, Sebastian Seilund, er netop blevet nomineret til CTO Hero of the Year ved Nordic Startup Awards 2016. Du kan øge Sebastians chancer for at vinde ved at stemme på ham her

Nordic Startup Awards hylder iværksættermiljøet

Nordic Startup Awards afholdes årligt, og består af indledende delfinaler i Danmark, Finland, Norge, Sverige og Island. Vinderne i hvert land, vil efterfølgende gå videre til The Grand Finale, som afholdes på Island d. 31. maj. Formålet med begivenheden er at hædre mennesker og virksomheder i iværksættermiljøet i hele Norden.

Den kategori Sebastian er nomineret i, CTO Hero of the Year, gives til en person der har vist betydningsfulde resultater i det seneste år. Det kan være resultater inden for produktudvikling, fundraising, stor kundevækst, god økonomi og stort lederskab.

Sebastian har udviklet et nemt og simpelt regnskabsprogram

Sebastian er Billys tekniske direktør og leder Billys dygtige udviklingsteam. Han har en bachelor som softwareingeniør fra IT-Universitetet og har mere end 14 års erfaring som softwareudvikler. Den erfaring har han blandt andet trukket på, da han i 2011 startede Billy sammen med Toke Kruse.

Som en del af Billys store eventyr, har Sebastian boet i Silicon Valley i San Fransisco, der er kendt for at være et sandt Mekka for it-iværksættere. Det gav både mulighed for, at tage Billy til det næste niveau og sætte fart under udviklingen, samt lancere Billy på det amerikanske marked.

Det er ikke første gang, at Sebastian får opmærksomhed for sine tekniske evner. I 2008 var Sebastian IT-ansvarlig for addealing.com, som vandt E-handelsprisen for ’Årets Bedste Nystarter’. I 2014 var han desuden også en del af Berlingske Business ’Talent 100’ i kategorien ’Iværksættere’.

Sebastian har med sine færdigheder inden for softwareudvikling bragt Billy til hvor det er i dag, og hele Billy-teamet krydser fingre for at Sebastian vinder titlen som CTO Hero of the Year.

Du kan stemme på Sebastian lige her.