Bogføringsprogram, der er let for alle og enhver

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

08. februar 2012

Bogføringsprogrammet, der er udviklet til mindre virksomheder, iværksættere, håndværkere og freelancere. Billy er et blog/Loen-i-et-enkeltmandsfirmabogføringsprogram, der skiller sig markant fra, hvad man ellers har forbundet med bogføring og regnskab. Blandt andet er dette gratis bogføringsprogram let for alle at anvende, fordi hverdagsbegreber er brugt i stedet for kringlede økonomiske termer. Samtidig er der sat fokus på de ting, som er væsentlig for virksomhedsejeren. Læs i denne kort introduktion, hvorfor Billy er mindre virksomheders valg nr. 1.

Prøv gratis i 14 dage

Det eneste bogføringsprogram med hverdagsbegreber

Ja, det er fantastisk, at et bogføringsprogram nu er blevet "oversat", så almindelige mennesker nu uden forudgående viden inden for økonomi og bogføring selv kan få et økonomisk overblik og håndtere store dele af virksomhedens regnskab let og enkelt. Så kan virksomhederne ikke blot spare penge på, at bogholderen skal rydde op efter ens manglende orden, men nu har man også muligheden for at følge ens virksomhed på tæt hold og altid være på forkant af virksomhedens udvikling.

Hvordan fungerer bogføringsprogrammet let?

Dette bogføringsprogram er uden sammenligning helt specielt – ikke blot er det let at bruge, men det ser samtidig også godt ud. Dvs. der er kræset for designet og det visuelle, så det er let at finde rundt for selv nye brugere. Det kræver ikke mange minutter, før du allerede har sendt og bogført den første faktura med dit eget logo. Allerede når du logger ind første gang, får du præsenteret virksomhedens opslagstavle til de vigtigste nøgletal – send dine fakturaer afsted og indtast dine regninger, og du har nu et økonomisk overblik.

3 klare fordele ved dette bogføringsprogram

Den første fordel, som følger med dette bogføringsprogram, er, at det er gratis at prøve i ubegrænset tid. Når du aktiverer din bruger og sender din første faktura, får du yderligere 14 dage gratis med i hatten. Den anden fordel er, som allerede nævnt, at alle mindre virksomheder og iværksættere vil finde programmet let at bruge - det gælder uanset, om der skal sendes en faktura eller bogføres en regning. Tredje fordel er, at du stadig kan give din bogholder og revisor adgang til dit regnskab, uden du behøver at mødes med dem fysisk. De får nemlig en gratis revisor/bogholder-adgang, hvis du inviterer dem ind.

Ikke plads til dårlige undskyldninger mere

Ja, du har allerede gættet denne her – for du har helt ret, nu har du ikke nogen dårlige undskyldninger for ikke at have styr på økonomien i virksomheden. Det er gjort så enkelt, at alle kan bogføre selv. Men se positivt på det – har du økonomisk overblik i din virksomhed, har du mindre stress og kan tjene flere penge. Det er penge værd i sidste ende. Læs mere her.

Kom i gang med dit bogføringsprogram gratis i dag

Nu er der bare tilbage at sige: Prøv Billy’s bogføringsprogram i dag helt gratis og uden binding og besvær. Gør lige som andre mindre virksomheder, iværksættere og freelancere og få en lettere hverdag med økonomisk overblik og mindre stress. Det vil du blive glad for!

Prøv gratis i 14 dage