Interview med Tobias Ehlig, ejer af Prestashoppen EKondom.dk

Billy regnskabsprogram forfatter

Dan Rose Johansen

30. juli 2014

Billy’s Billing har rejst rundt i Danmark for at møde brugere af regnskabsprogrammet, og i det følgende interview møder du Tobias Ehlig fra Aarhus, som ejer og driver virksomheden Ekondom.dk – en fuldt integreret Prestashop.

Hvorfor bruger du Billy’s Billing?

Billy’s Billing var det oplagte valg for mig, da jeg startede min enkeltmandsvirksomhed for godt to år siden. Jeg havde ingen erfaring med regnskab og skulle derfor bruge et program, der talte til mig i let forståeligt sprog uden kryptiske regnskabstermer – og det fik jeg her.

Hvad synes du om Billy’s Billings API?

Jeg har dagligt glæde af Billy’s Billings API i forbindelse med driften af min Prestashop-webshop, hvor kunder, produkter og ordrer automatisk overføres til mit regnskabsprogram Det betyder med andre ord, at jeg aldrig skal bekymre mig om bogføring af ordrer – det bliver klaret helt automatisk, hvilket sparer mig en masse tid, som jeg kan bruge til vigtigere opgaver i min virksomhed – fx salg. Selv i starten, da mit firma stadig var småt, sparede det mig tid og unødig administration at have en komplet integration.

Hvordan har du integreret med Prestashop?

Med det plugin, du kan købe for et engangsbeløb til Prestashop, fungerer integrationen mellem webshop og Billy’s Billing helt upåklageligt. Det tager 5 minutter at sætte op, og så skal du aldrig bekymre dig om at bogføre dine salg igen. De 625 kr., som det koster, er givet rigtigt godt ud.

Info: Du kan købe plugin her.

Har du et godt råd til andre webshop-ejere?

Inden jeg brugte Billy’s Billings API, sad jeg og bogførte alle mine salg manuelt, og når man begynder at have ordrer fast hver dag, så bliver dette hurtigt en krævende og intetsigende arbejdsopgave. Derfor vil jeg helt klart råde alle webshop-ejere til at få koblet deres webshop på deres regnskabsprogram via API, så bogføringen sker helt automatisk.

Tobias Ehlig er 21 år gammel og har drevet Ekondom.dk i 2 år. Han er ud over webshop-ejer også SEO-ekspert.