Så slår vi dørene op for Danmarks letteste regnskabsprogram! Får du nøglen?

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

27. april 2011

Så sker det endeligt, efter 24 måneders intensivt arbejde med flere mand på hårdt arbejde.

Hvad er Billy? Det er Danmarks letteste regnskabsprogram. Hvad vil det nu sige?

Det vil i alt sin enkelthed sige, at du som iværksætter har mulighed for at få styr på økonomien i din virksomhed let og enkelt. Vi beskæftiger os ikke med avancerede bogholderbegreber, men hverdagsbegreber, som alle forstår og ingen misforstår.

Vi har været så spændt på at vise regnskabsprogrammet til de mange nysgerrige, at vi nu ikke kan vente længere med at vise, hvad vi har arbejdet koncentreret med så længe. Så nu har vi helt ekstraordinært valgt først at give adgang til vores webside, derefter udvælge beta-brugere for til sidst at gå online for alle og enhver d. 1. juli.

Så ja – nu har du mulighed for at smugkigge på Billy og inden længe også få adgang til regnskabsprogrammet.

På vegne af Billy vil jeg gerne takke alle, som har givet en kæmpe hånd med eller er en del af teamet i Billy: Denis Lewinsky, Søren Weiskopf Kruse, Patrick Isaak, Morten Fogde Christensen, Alexander Spliid, Tobias Schelle, Karsten Lund, Michael Valentin, Patrick Rønning, Uffe Erup Larsen, Pernille Kofoed, Line Kruse, Casper Fogde Christensen, Alexander Boe Stenderup, Allan Auning-Hansen, Rasmus Keglberg og Tejn for go' underholdning.

Opret dig gratis