Danmarks letteste regnskabsprogram får TV-debut!

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

22. januar 2012

TV2 Nyhederne har været forbi Billy’s Billing i forbindelse med, at de to iværksættere bag virksomheden, Toke Kruse og Sebastian Seilund, skal til USA for at videreudvikle regnskabsprogrammet.

"I virksomheden Billy er vi ved at udvide med endnu et kontor. Det kommer til at ligge i Silicon Valley, USA. Det primære formål er at samle investorer, så regnskabsprogrammet kan blive videreudviklet i endnu højere grad og blive introduceret på det amerikanske marked", udtaler kreativ direktør og stifter Toke Kruse.

TV2 sætter fokus på iværksætteri og regnskabsprogrammet

Essensen bag TV2-indsalget er, at Danmark ikke har de rette finansieringsvilkår til at bringe en it-virksomhed som Billy til udlandet, på trods af den massive medvind som regnskabsprogrammet oplevede fra dag 1. Derfor har de to stiftere Toke Kruse og Sebastian Seilund besluttet sig for at rejse til USA for at indfri deres drømme om at udvide Billy.

Masser af udvikling af regnskabsprogrammet i Danmark

På det danske kontor er det Denis Lewinsky den nye adm. direktør, der sammen med det øvrige team bestående af Ann-Sophie Smed, Morten Fogde Christensen og Jeff Beekhuis m.fl., vil sikre, at den danske udgave af Billy vil fortsætte sin dynamiske udvikling. Toke Kruse og Sebastian Seilund vil i første omgang fokusere på at få etableret kontoret i USA.

"Brugerne skal se det som et sundhedstegn, at vi allerede fire måneder efter lanceringen kan styre mod USA for at søge kapital til Billy. Det vil styrke de danske såvel som de kommende amerikanske brugere", udtaler Toke Kruse.

Se indslaget her:

Prøv GRATIS Billy

Husk at du gratis kan prøve Billy i 14 dage, inden du skal vælge blandt vores abonnementer. I forhold til de traditionelle regnskabsprogrammer adskiller Billy sig bl.a. ved følgende punkter:

  1. Alle kan finde ud af at bruge Billy, fordi svære bogføringsbegreber er erstattet af hverdagsbegreber.
  2. Det er et let og intuitivt program, som ikke kræver økonomisk viden.
  3. Billy er målrettet iværksættere og mindre virksomheder og har derfor fokus på, at det skal være let at sende fakturaer, indtaste regninger og afregne moms.

Opret dig gratis

Er du eksisterende bruger?

Er du allerede bruger af Billy, er det en god nyhed, at Toke Kruse og Sebastian Seilund skal til USA med regnskabsprogrammet. Formålet er nemlig ganske simpelt: At udvide med endnu flere udviklere og søge kapital til at udvikle Billy i endnu højere grad. Det vil dermed komme dig til gode som bruger. Det danske kontor vil fortsætte, som du kender det.