Danske udviklere besøger Billys amerikanske hovedkontor

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

24. august 2012

Vi har den næste måned fornøjelsen af at have besøg af to dygtige udviklere, Søren Buron og Nikolaj Lund. De har fået to pladser her på RocketSpace, hvor de udvikler på features til Billy’s Billing.

"Fordi det er en kæmpe mulighed, og det er spændende at opleve en helt anden arbejdskultur. Det er sjovt at sidde på et fælleskontor med amerikanere og en masse forskellige nationaliteter", udtaler Søren

Brian, Adam og Søren

Nikolaj

I forlængelse til det… "Det giver et godt skud ekstra energi i en forvejen energibombe; at få danskere på besøg på vores kontor her i San Francisco", siger Toke

Imens det amerikanske kontor gør klar til at rulle ud i USA, er det danske kontor i fuld gang med at gøre klar til bl.a. messen i Iværk&Vækst d. 14. til d. 16. sep. og alle de overraskelser, som der kommer for at gøre det til en sjov og opsigtsvækkende messe.

Til messen vil vi foruden den sjoveste messestand have forskellige events, konkurrencer og Toke Kruse vil ligeledes holde foredrag omkring, hvordan du kan differentiere din virksomhed og blive en bedre iværksætter. Et foredrag som kommer i forlængelse af hans nye bog Grandma’s Secret Recipe.

God weekend!

Mange hilsner Anso