Det er den tid på året. Få styr på regnskabet med Billy.

Billy regnskabsprogram forfatter

René Kok Lyskjær

12. januar 2016

For nogle er det som eksamen. For andre er det en smal sag. Det er regnskabets time. Frygt ikke – det behøver ikke være svært.

Så spids ørerne og lyt med. For mange er årsskiftet tidspunktet for nytårsforsæt. Mål og drømme for det nye år. Du skal bare lige huske én ting. Ha’ drømme og mål for dit regnskab.

Og de mål skal du ha’ hvis du er typen som:

  • Knokler med bilag de sene aftentimer
  • Har brug for et enkelt og hurtigt overblik over dit regnskab
  • Gerne vil gøre tingene lidt nemmere end det seneste år

Hjælpen er nær. For når et år er omme. Der trækkes en streg i sandet og sættes to streger under facit for 2015. Det er der du skal rykke på dine regnskabsdrømme.

Når regnskabet er gjort op, er det klart det bedste tidspunkt at skifte fra gammelt til nyt. Det er der du skal sende dit gamle regnskabsprogram på pension. Og tage et nyt og mere intuitivt system i brug.

Jeg vil anbefale dig at gå med Billy. Men… ja, der er et men. Du skal sørge for at følge din mavefornemmelse. Du skal vælge det som giver mening for dig (ikke for alle andre omkring dig). Heldigvis kan du prøve Billy af – så du kan se om I kan blive lige så gode venner, som Billy og jeg er blevet.

Er det ikke svært at skifte regnskabsprogram? Spørger du interesseret.
Nixen – ikke når du vælger at gøre det når du alligevel skal gøre året op. Ved at skifte regnskabsprogram, når du alligevel lukker ned for et år, kan du nøjes med at overføre åbningsbalancen (selv eller købe dig til hjælpen). Du undgår at have posteringer for samme regnskabsår i to forskellige systemer, og sparer dermed tid hos revisoren, når regnskabet skal gøres op. Du sikrer dig det bedst mulige overblik for året, ved at holde tingene adskilt. Og selvom du skal investere lidt i et skifte til et mere intuitivt regnskabsprogram som Billy, så sparer du penge og tid på den lange bane – det er det som kaldes en god investering.

Jamen jeg kan ikke selv finde ud af at gøre det gamle klar til Billy – siger du rådvild.
Ingen grund til bekymring min ven – der er hjælp at hente. Du kan få hjælp til at få sat Billy op og få overført de rigtige tal – den hjælp kan du få hos din bogholder, din revisor eller hos mig. Du kan også vælge at blive medlem af min online klub ”BogføringsBar – bogføring gjort nemt”, så kan du få hjælp til bogføringen året rundt, lige når det passer for dig.

Får jeg overhovedet noget ud af at skifte? Spørger du undrende.
Uha ja, der er meget at hente ved et skifte. Penge (besparelser om du vil). Tid (som jo også er penge). Bedre overblik (hvis du er sådan en type der får tryghed ved det). Tallene stemmer fra start (fordi du ikke skal køre med to programmer i en periode – men kan lave et ’clean cut’).

Hvor finder jeg så de muligheder du beskriver? Siger du højt - fristet af mulighederne.
Faktisk lige her hos Billy – tjek dit tilbud ud her. Og får du brug for hjælp til at skifte fra et andet regnskabsprogram til Billy, så klarer jeg den. Du kan kontakte mig på hej@probitas.dk, hvis du gerne vil have min hjælp til at flytte til Billy.

Skulle du få brug for et sted at spørge om bogføring, regnskab og andet lækkert med tal, så er muligheden lige her i BogføringsBar – bogføring gjort let.

Denne artikel er skrevet af

René Kok Lyskjær, Probitas - Jeg gør det let for dig at være selvstændig

Jeg gør det let for dig at være selvstændig.

Det gør jeg på flere forskellige måder, som jeg kommer ind på lidt længere nede.

For mig handler det om at tilpasse samarbejdet til dig, for der findes ikke to selvstændige som er ens, hvilket stiller krav til mig, men så sandelig også til dig.

Derfor er det vigtig for mig, at du på forhånd giver mig et overblik over din virksomhed – hvor er du nu og hvor vil du gerne hen. Derved giver du mig de rette værktøjer til at tilføre dig den værdi du har brug for.

Regnskab er ganske let, og det ønsker jeg også det skal være for dig. Jeg glæder mig til at samarbejde med dig.

Her kan du se hvad jeg kan tilbyde dig:

  • BogføringsBar – bogføring gjort let (en online bogføringsklub – hvor du kan få rabat på et årsabonnement på 1.200 kroner, du skal bare benytte bonuskoden: freebilly )
  • Klippekort (du kan købe min tid på et klippekort, på den måde kan du trække på mig, når du har brug for det)
  • Undervisning (jeg underviser i Billy – på 3 forskellige måder; kursusaften hos mig; online kursusaften; videoundervisning – tjek det ud)

Se René Kok Lyskjærs profil