Billy fortsætter i førertrøjen med toptunet API og byder alle Dineros brugere velkommen for 1 kr.

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

24. juli 2014

I dag torsdag kl. 14 offentliggjorde Martin Thorborg, at Dinero og hans udviklerteam dropper deres API-drømme og dermed fortsætter Billy i førertrøjen. Alle Dinero-brugere, som har ventet på at komme i gang med API, kan nu komme straks i gang med Billy API og gøre brug af et eksklusivt sommertilbud: regnskabsprogram for kun 1 kr. for resten af 2014.

Hele Billy baserer sig på solidt API fremhævet af stort nyhedssite

Så sent som i går fremhævede det tekniske nyhedssite Version2, hvordan hele Billy bygger på API-teknologi. Vi benytter os selv af Billy API’et på lige fod med tredjeparter, som sikrer høj kvalitet og fleksibilitet, når du skal lave integrationer til forskellige webshops, kassesystemer, lagerstyringssystemer og meget andet.

Billy for 1 kr.

Er du Dinero-bruger (eller anden virksomhed uden regnskabsprogram) kan du benytte dig af vores sommerkampagne i dag og frem til d. 15. august 2014 og flytte over til Billy for kun 1 kr. Og har du brug for hjælp gør vi det gratis. Skriv blot til billy@billy.dk.

Flere integrationer på vej

Vi har allerede flere udviklere, som arbejder med vores API, og du kan allerede nu benytte dig af Prestashop-integrationen, men flere integrationer er på vej:

  • Dandomain
  • Shopify
  • Shoporama
  • Woocommerce
  • Magento
  • POS-systemer m.m.

Hvis din udvikler selv udvikler integrationen ved hjælp af vores dokumentation er det gratis at bruge vores API.

Velkommen om bord i Billy!

Mange hilsner

Toke Kruse

Ps. Hvis du har ønske om en bestemt integration, så smid en kommentar. God sommer.