Jule- og nytårshilsen til Billys brugere - året der gik

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

22. december 2014

NB: Vær opmærksom på, at Billy nu har en ny prisstruktur. Du kan læse mere om vores nye prisstruktur her

Jul nytår og en hilsen til alle brugere

Julen er nær, og det er tid til dette års julemail fra mig til alle jer brugere og virksomheder, som følger os. Først og fremmest har det vel på mange fronter været Billy mest udfordrende år, og netop fordi det har været det, vil jeg gerne takke alle jer, som har bakket op og udvist stor tålmodighed.

Mit indlæg bliver omfattende, så tag dig tid til at læse det, for der er jule-godbidder i hvert afsnit og en opsamling af nøgletal!

Vi sender i alt 4.000 julegaver ud til jer brugere

Som tak for din opbakning og loyalitet vil jeg gerne tilbyde dig et e-eksemplar af min største bogudgivelse A PLAYERS, som er min største bogudgivelse siden Den geniale iværksætter, der er læst af mere end 10.000. Det er min femte bog og tager udgangspunkt i min egen dagligdag og de udfordringer, som jeg selv har stået overfor under hele udviklingen af Billy siden 2011. Den beskriver bl.a., hvordan du kan finde de bedste folk til din virksomhed, og hvordan du og dit team er mest produktivt – også selvom man ikke nødvendigvis sidder på det samme kontor, som vi fx gør det i Billy, hvor vi både har folk i Danmark og USA. A PLAYERS vil derudover hjælpe dig som selvstændig til at styrke din personlige profil, men vil i den grad også være en god værktøjskasse, hvis I er mere end én i din virksomhed.

Stor konvertering fra gammelt til nyt

Den største udfordring, vi har oplevet i år, har været at få flyttet et stort antal brugere fra den gamle version af regnskabsprogrammet over til vores nye version. Som med alt andet it tager det tid, og det er svært at estimere, hvornår noget er færdigt. Vi kan nu se, at det lakker mod enden, og du kan nedenfor se en opdateret liste over rækkefølgen af de kommende ting.

Nye funktioner i prioriteret rækkefølge

Vi opgraderer brugere fra den gamle platform til den nye, i takt med at funktionerne bliver klar, og gamle brugere får fortsat et attraktivt pristilbud, når de opgraderer, så de ikke oplever prisstigninger. I det følgende ses en prioriteret plan for de funktioner, som kommer løbende:

  • EAN (e-faktura)
  • API går ud af beta
  • Forbedret tilbudsmodul (vedhæfte filer og underskrift)
  • Abonnementsfakturaer
  • Fakturadesigner

Hvad har vi arbejdet på i 2014?

Selvom tingene har taget tid, så er vi nået langt, og især vores API-integrationer er begyndt at spire. En kort opsamling af de største tiltag:

Nye integrationer i Billy

Følgende integrationer er under udarbejdelse

  • Storebuddy (POS, webshopintegration og lagermodul samlet i ét system)
  • SmartWeb (webshop)
  • OPTIPOS (som har en integration med iZettle)

Er du udvikler, eller har du et softwareprodukt, som du mener kan gøre Billy’s Billing bedre, så skal du skrive til Dan på dan@billysbilling.com. Han er ansvarlig for integrationer for tredjepartssoftware.

Supporten er udvidet

I forbindelse med Billy nye version har vi arbejdet hårdt på, at brugerne nu selv skal kunne finde hjælp – nemlig i form af et Hjælpecenter, som har ca. 200 hjælpevideoer og hundredvis af hjælpeartikler. Som det nyeste skud på stammen har vi tilføjet et forum, som vores supportere og brugere kan gøre brug af. Vi har et stærkt community, og nogle gange er der brugere, som ligger inde med netop det svar, en anden bruger søger. Vores supportere vil være aktive i forummet, så vi sikrer os, at alle får hjælp – som målsætning inden for 24 timer.

Billy oplever større vækst end E-conomic

Vi nærmer os 20.000 tilmeldinger og har passeret over 4.000 betalende brugere, hvilket gør os til danskernes foretrukne brugervenlige regnskabsprogram. Sammenligner vi vores vækst med E-conomics, da de havde eksisteret i tre år, har vi slået dem med over 1.000 betalende brugere. Det betyder, at hvis vi holder væksten, vil vi om 5 år have 10 gange så mange brugere, som vi har i dag.

Glædelig jul og et godt nytår

Til sidst vil jeg på vegne af hele mit team kun sige glædelig jul og et godt nytår. Jeg glæder mig i den grad til 2015, som jeg håber bliver et godt, udbytterigt år for alle Billy-brugere.

Og nå ja… Fra den første januar hedder vi ikke længere Billy’s Billing, men bare Billy og kan findes på www.billy.dk :-) Det er kortere, lettere at huske, og så passer det bare bedre med noget, som er så simpelt… ja, som Billy.

Mange hilsner

Toke Kruse CEO og founder

P.S. Hos os står vi sammen og vi gør alt for at give dig det bedste produkt.