Faktureringsprogrammer - kan de nu også være gratis?

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

26. februar 2013

Du kender nok udtrykket ”intet i denne verden er gratis” – og det er ganske rigtigt, især når vi taler faktureringsprogrammer til iværksættere.

Hvis du er lidt lige som jeg, så har du måske – i et forsøg på at klemme så meget værdi som muligt ud af dit it-budget – sparet lidt rigeligt på et af de vigtigste områder i din virksomhed: dit regnskab.

Jeg prøvede alle de gratis faktureringsprogrammer og brugte endda også en mindre formue på dem, man skal betale for, men ak – jeg blev altid skuffet.

Efter at have brugt utallige timer på at indtaste data, kom der altid et tidspunkt, hvor jeg opdagede, at programmet enten manglede en vigtig funktion eller at dette gratis program ville have, at jeg skulle købe ekstra moduler, for at det kunne fungere nogenlunde optimalt.

Jeg hoppede endda i den værste fælde: ”Her får du vores program, helt gratis og fyldt med alle de funktioner du kan ønske dig – og nårh ja forresten, du skal selvfølgelig lige betale for at lære, hvordan du bruger det!”.

Faktisk var alle de ”gratis” programmer jeg fandt, som påstod at være lavet specielt til iværksættere, overhovedet slet ikke gratis. Det var ren illusion.

Og selvom nogle af de faktureringsprogrammer til iværksættere jeg prøvede var fyldt med en masse forskellige funktioner, så var der mange af dem, der faktisk havde alt for mange funktioner – mange flere end jeg nogensinde ville få brug for! Og bare det at lave en simpel faktura tog mig flere timer. Det måtte kunne gøres bedre!

Løsningen på mit problem – og også dit!

Som iværksætter havde jeg selvsagt bedre ting at give mig til end at fumle rundt med gratis faktureringsprogrammer. Så i stedet for at forsøge at få det program, som jeg havde anskaffet mig, til at gøre de ting, jeg gerne ville have, at det skulle gøre, besluttede jeg at lave en løsning på problemet selv! Så jeg gik i gang med at skabe et helt enkelt faktureringsprogram, som kunne præcis det, jeg havde brug for, at det skulle kunne, men samtidig designet så andre iværksættere også ville kunne få gavn af det. Og dermed fik jeg skabt det bedste regnskabsprogram, der findes på markedet: Billy’s Billing!

Billy’s Billing er ikke fyldt med oppustede funktioner, der får hele dit system til køre i sneglefart for det eneste programmet skal bruge er din eksisterende internetforbindelse – ja, du læste rigtigt! Der er heller ingen risiko for brud på sikkerheden i din virksomheds netværk, da alting er lagret i et sikkert, bomstærkt, krypteret netværk i ”skyen”.

Det betyder, at du altid har hele dit faktureringssystem lige ved hånden uanset om du er på kontoret, på farten, derhjemme eller du slapper af på en eksotisk plet langt væk hjemmefra. Med Billy’s Billing kan du vinke farvel til din daglige regnskabshovedpine og forvandle dine indviklede regnskabsopgaver til ren barneleg.

Tag en gratis og uforpligtende prøvetur på 14 dage. Vi er sikre på, at du vil blive så glad for det, at du ikke slipper det igen!

Billy’s Billing. Et enkelt faktureringsprogram til alle dine iværksætterbehov.

Artiklen er oversat fra engelsk, skrevet af Toke Kruse og findes også på vores amerikanske blog under titlen Free Invoice Software: Is it Really Free?.