Få sat fart på din virksomhed med regnskabsprogrammet til iværksættere

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

25. marts 2013

Ja, selvfølgelig er regnskab vigtigt, det vi vist alle klar over. Man er nødt til at holde styr på sine penge – hvad der kommer ind, udgifter, afbetalinger på lån, skat, løn, og meget mere. Det er en nødvendighed og en af erhvervslivets kendsgerninger, uanset virksomhedsstørrelse. I mange små virksomheder er det noget, man tolererer, men bestemt ikke noget, som man er synderligt glad for eller ligefrem nyder. Og det er en skam.

Hvorfor?

Fordi et regnskab kan være et stærkt værktøj, der kan hjælpe dig med at få sat skub i din virksomhed og nå nye højder i forhold til dine økonomiske forhold og overskud på bundlinjen.

Men hvordan?

Ved at bruge det rigtige regnskabsprogram til iværksættere.

Efter i mange år at have kæmpet rundt med regnskaber, revisorer og mange af de regnskabsprogrammer, der findes på markedet – og en hel del hovedpine – indså jeg endelig, at der var brug for et simpelt, nyttigt stykke software til en overkommelig pris, som både var let og sjovt at bruge OG samtidig i stand til at håndtere alle de regnskabsbehov, som mindre virksomheder har. Og det er lige præcis dét Billy kan.

Det kan du læse mere om her, men lad os se på, hvordan du kan bruge programmet til at få luft under vingerne.

▪ Spar penge.

Én kæmpe fordel ved at bruge Billy er, at du ikke behøver at hyre en professionel revisor til at holde styr på din bogføring, se efter løn, holde orden i skattepapirer, revisorrapporter, osv. Og når du ikke har udgifter til revisorer (og de er ikke billige, som du nok allerede ved!), så har du flere penge til rådighed, som du fx kan investere i at forbedre dine produkter eller services, eller du kan bruge dem til at foretage større indkøb og måske få mere i rabat, forbedre din markedsføring – eller du kan bruge dem til at give dine medarbejdere en velfortjent lønforhøjelse eller personalegoder.

▪ Analyser og forbedringer.

Billy gør det nemt at analysere din virksomheds nøgletal og få overblik over de produkter eller services, der gør den største forskel på din bundlinje, så du kan forbedre dem. Du får overblik over hvilke områder, der ikke giver overskud og mulighed for at finde en måde at styrke disse produkter på (eller helt fjerne dem fra sortimentet). Se nemt hvem dine bedste kunder er og målret din markedsføring til denne type virksomhed eller person. En rigtig god analyse kan åbne mange døre og give mulighed for forbedringer i forhold til både markedsandele og overskud på rigtig mange forskellige måder. Billy gør virksomhedsanalyse nemt – og endda sjovt.

▪ Spar tid.

Jo mindre tid du skal bruge på dit regnskab, desto mere tid har du til de aktiviteter, der forbedrer din position på markedet: marketing, salg, produktudvikling, kvalitetskontrol, tilsyn, at hjælpe dine kollegaer, osv.

Dette er blot et par af de måder hvorpå et virkeligt simpelt, virkelig nyttigt regnskabsprogram kan gøre en kæmpe forskel i forhold til effektiviteten og væksten i din virksomhed. Du behøver dog ikke tage mit ord for det, for du kan selv prøve det – helt gratis: Prøv Billy helt gratis i 14 dage – og så er jeg sikker på, at du ikke behøver lede længere.

Toke Kruse, Stifter og CEO, Billy

Artiklen er oversat fra engelsk, skrevet af Toke Kruse og findes også på vores amerikanske blog under titlen Propel Your Company with Small Business Accounting Software.