Opret og send din første faktura på få minutter med Billy

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

07. juni 2011

Let fakturaprogram, hvor du kan indtaste og afsende din første faktura på få minutter - allerede første gang!

Med Billy kan du, allerede den dag du opretter dig, på under 5 minutter, sende din første faktura af sted. Det vil sige, allerede inden du er kommet i gang med din bogføring, kan du komme i gang med at få penge i kassen.

Efterfølgende taler vi ikke engang minutter, når du skal oprette og afsende en faktura, da du fortløbende blot indtaster de data du har brug for, når du opretter din faktura i programmet.

Sådan opretter du en faktura i fakturaprogrammet

Fakturaprogrammet er nemt og hurtigt, fordi programmet løbende gemmer og indsætter de lovpligtige oplysninger. Det vil sige: både moms, kundedata, produktoplysninger og de korrekte oplysninger om din virksomhed.

Du kan selv bestemme, om du løbende vil indtaste kundedata og produktoplysninger eller du vil gøre det af en omgang. Det er ikke en forudsætning, at kunden allerede er oprettet, før du kan sende en faktura til ham, det kan du gøre samtidig med – det har ellers været normal praksis i andre fakturaprogrammer.

Det kan næsten ikke blive meget nemmere, - jo den dag vi laver et program der kan modtage verbale ordre;-)

Sindssygt hurtigt fakturaprogram. Til dig

Det er rigtig hurtigt at finde rundt i Billy, men også selve "load-tiden" er helt imminent. Alt sker i det samme vindue, så du slipper for at springe rundt i en masse forskellige vinduer. Det gør, at du kan sende fakturaer, uden ventetid – så kan du få dine penge hurtigere og lettere.