Vækst din virksomhed - Festival for selvstændige

Billy regnskabsprogram forfatter

Julie Tandrup Gravesen

28. december 2017

Festival for selvstændige d. 30. januar

Festival for selvstændige afholdes hvert år, og har til formål at hjælpe din virksomhed med at vækste. I år finder Festival for selvstændige sted d.30. januar på Frederiksberg, og det er helt gratis at deltage.

Til Festival for selvstændige samler vi repræsentanter fra Billy, DANA, Regnskabsskolen og Avodan, såvel som en lang række danske selvstændige og iværksættere. Det er altså en oplagt mulighed for at netværke med potentielle samarbejdspartnere, indhente ny inspiration til din virksomhed og få en masse gode råd fra eksperter på området.

Få gode råd og inspiration til din virksomhed

Nogle gange kan man som selvstændig føle, at konkurrenterne har særlige fordele, der gør konkurrencen uretfærdig. Billys stifter, serieiværksætteren Toke Kruse, er klar til at give dig gode råd til, hvordan du som selvstændig selv kan opnå ”unfair” konkurrencemæssige fordele – helt uden at være uretfærdig eller snyde.

I år kan du desuden møde Annette Sand, selvstændig og direktør for Regnskabsskolen, der blandt andet vil svare dig på, hvor meget dine konkurrenter egentlig ved om dit regnskab. Derudover vil hun fortælle, hvorfor du skal sætte dig ind i dine konkurrenters regnskab og give dig en håndfuld brugbare nøgletal med hjem.

Endelig står Susanne Landbo Quedens, konfliktmægler og mediator fra Avodan, klar med de fem vigtigste ting, du skal vide som selvstændig. Her kan du bl.a. lære, hvordan du som virksomhedsejer kommer godt fra start, og hvordan du sikrer dig bedst muligt hen ad vejen.

Sidst men ikke mindst, vil der naturligvis være mulighed for at netværke og stille spørgsmål til vores eksperter, så du kan gå fra Festival for selvstændige med masser af ny motivation, inspiration, gode råd og potentielle fremtidige samarbejdspartnere.

Dagens program

  • Hvad ved konkurrenterne om dit regnskab? - Anette Sand, Regnskabsskolen
  • Sådan får du unfair konkurrencefordele som selvstændig - Toke Kruse, Billy
  • De fem vigtigste ting at vide som selvstændig – Susanne Landbo Quedens, Advodan

Hent din gratis billet

Det er helt gratis at deltage i Festival for selvstændige, du skal bare tage stilling til, om du vil med om eftermiddagen kl.13.00-16.00 eller om aftenen kl.17.00-21.00.

Tid og sted

D. 30. januar 2018
Kl. 13.00-16.00 og igen kl. 17.00-20.00
KU.BE
Dirch Passers Allé 4
2000 Frederiksberg