Kom til festival, hent mobil-app og få fordele

Billy regnskabsprogram forfatter

Anders Brasholt

06. oktober 2016

Vi arbejder hele tiden på at gøre det lettere og sjovere for dig at lave regnskab. I dette blogindlæg har vi samlet et overblik over de tiltag, vi har lanceret efter sommeren.

Den 10. november kan du komme gratis til Festival for selvstændige i København. Her samler vi iværksættere og selvstændige til et networking event, hvor du møde potentielle samarbejdspartnere, få gode råd fra eksperter og inspiration til din virksomheds succes. Møde blandt andre Billy og vores stifter Toke Kruse.

Læs mere om festivalen, og hent din gratis billet her.

Vi har udviklet en ny CVR-funktion, som sparer dig for lidt ekstra tastearbejde. Med funktionen kan Billy automatisk udfylde virksomhedsnavn, adresse og land, når du opretter en ny kontakt, som du vil sende en faktura. Du indtaster bare kundens eller leverandørens CVR-nummer, og så udfylder Billy resten.

Log ind i Billy, og prøv det med det sammen.

Som du måske har hørt, har vi netop lanceret en helt ny mobil-app til iPhone. Den hedder Billy Regnskabsprogram. Med den er det blevet meget nemmere at håndtere fakturering mens du er på farten. Opret og send nemt fakturaer fra din smartphone, og få overblik over alle dine fakturaer. Vi opdaterer app'en løbende med nye funktioner, så du kan håndtere endnu mere af din bogføring direkte fra din smartphone.

Læs mere, og hent app'en her.

Vil du gerne være mere effektivt til at lave regnskab i Billy? Så udbyder vores samarbejdspartner Revisorfirmaet Lysehøj et praktisk dagskursus om bogføring i Billy. Få blandt andet styr på, hvordan du udbetaler løn, registrerer indbetalinger til SKAT, indberetter moms, afstemmer med banken og let opretter fakturaer og regninger. Efter kurset er du selvkørende i Billy.

Læs mere, og tilmeld dig kurset her.

PriceRunner.dk er Danmarks største leverandør af salg til webshobs og sender over 130.000 ordrer igennem til deres samarbejdspartnere om måneden. Vi har lavet en aftale, så du som Billy-bruger kan prøve PriceRunner gratis og uden binding i 60 dage.

Få tilbuddet her.

Vi har netop lavet en samarbejdsaftale med Legal Desk, der er en juridisk selvbetjeningsservice. Som Billy-bruger kan du gratis lave ansættelseskontrakter til funktionærer i din virksomhed.

Kom i gang her.

Har du problemer med dit WordPress website? Så har vi nu en løsning til dig. Vi samarbejder nu med WordPress Troldmanden, der er specialist i at løse problemer med og optimere WordPress websites. Som Billy-bruger får du 20% på alle ydelser.

Du kan læse mere om tilbuddet her.

A Konvertering flytter nemt og hurtigt dit regnskab fra C5 eller e-conomic til Billy. Og er du kunde hos en Billy-certificeret revisor, får du det til en særlig god pris.

Find ud af, hvad det koster.

eKontoret hjælper dig med hurtigt at flytte dit regskab til Billy. eKonteret har erfaring med at flytte regnskaber fra mange af de store udbydere af regnskab.

Læs mere om, hvordan eKontoret kan hjælpe dig.

Nu kan du integrere Billy og Gratisal. Gratisal er et gratis onlinelønsystem, og med integrationen bliver lønudbetalinger i Gratisal automatisk overført til dig regnskab, hver gang du laver løn. Som Billy Premium-bruger får du 30 min. gratis opstartsmøde med Gratisal, når du opretter din gratis Gratisal-bruger.

Få tilbuddet her.