Kender du én som vil være selvstændig? Giv dem en gave

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

04. december 2012

Op imod hver fjerde dansker hader deres job og ønsker, at de i højere grad selv kunne bestemme over deres arbejdsliv. Alligevel tør tre ud af fire ikke starte op som selvstændig – ikke mindst på grund af de administrative udfordringer, som livet som iværksætteri også indebærer. Forståeligt nok.

Nu kan du med Billy hjælpe en ven eller bekendt et skridt tættere på drømmen om at starte egen virksomhed, og du kan gøre det for kun 100 kr.! I år har du nemlig mulighed for at give en julegave, der i den grad kan gøre en forskel – og ikke mindst glæde: Et gavekort til Billy – Danmarks letteste regnskabsprogram. På den måde kan du være med til at sikre, at endnu flere ikke alene bliver tilfredse med deres arbejdsliv, men at endnu flere følger deres hjerte og drømme.

Som bonus kan du desuden få en iværksætterbog med, og det vil uden tvivl være med til at sprede lidt ekstra juleglæde. Det drejer sig enten om bogen ’Den geniale iværksætter’ eller ’Grandma’s Secret Recipe’ – begge af serieiværksætter Toke Kruse.

Med en af bøgerne i hånden og Billy i ryggen kan du sikre, at din ven eller et familiemedlem kommer et skridt tættere på sin drøm.

Hvad koster det?
Der er frit valg på alle hylder – du kan give et gavekort fra 100 kr. og op til det uendelige. Gavekortet konverteres til et hvilket som helst abonnement hos Billy. Bestiller du et gavekort for over 300 kr., får du desuden et hard copy eksemplar af en af bøgerne. Køber du for over 1.000 kr. sender vi dig dem begge. Bøgerne har til sammen normalt en værdi på 1.000 kr.

Vi sender dig efterfølgende et fysisk gavekort til under træet – og eventuelle bøger. Gaven er selvfølgelig pakket fint ind, så den er lige til at lægge under juletræet.

Det med småt
Gavekortet er gældende i to år, og det kan ikke ombyttes til kontanter. Som ny bruger af programmet får man selvfølgelig en gratis prøveperiode på 14 dage. Har du spørgsmål til gavekort, bøger eller program, må du endelig ringe på 6024 6024 eller skrive til os på billy@billy.dk.

Hos Billy ønsker vi jer alle en rigtig glædelig jul!

Mange hilsner

Toke Kruse