Glædelig jul og et godt regnskabsår ønsker Billy!

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

24. december 2013

Vær opmærksom på at denne prisstruktur ikke længere er tilgængelig. Du kan læse mere om vores nye prisstruktur her

2013 er gået med at konsolidere vores virksomhed og finde os til rette i et marked, hvor vi i første omgang blev mødt med en masse modstand fra bogholdere og revisorer, men har nu etableret os med mange tusinde brugere, der alle nyder godt af et let og brugervenligt regnskabsprogram. Men det stopper ikke her, for vi vil mere. Og det glæder vi os til at præsentere.

Og hvad sker der så i det nye år?

Hele januar vil gå med at åbne op for det nye regnskabsprogram (version 2) af Billy. Fra den 10. januar vil vores webside skifte udseende, og vi vil så småt invitere eksisterende brugere over. Du kan læse mere om overgangen i et af mine tidligere indlæg her.

Større udviklingsafdeling og fast flow af funktioner

Når alle brugere er kommet over, og vi samtidig er begyndt at lægge nye hjælpevideoer op og opgradere vores blog med superværdifulde blogindlæg, begynder vi at lægge helt nye funktioner på i et stabilt flow. Vi har nu et omfattende udviklingsteam, der sikrer, at dette kan ske i et tempo, hvor nye funktioner lanceres oftere, end du har set det før, og i et mere forudseende flow.

Vi er færdige, når vi har det bedste produkt

Jo flere brugere, jo flere ønsker, men vi gør vores bedste for at følge med og prioritere i forhold til, hvad I brugere har højst på jeres ønskeseddel – vi ønsker heller ikke et regnskabsprogram, som drukner i funktioner. Mindre tiltag og ændringer udvikler vi løbende, så alle føler, at vi responderer i forhold til ønsker og behov. På baggrund af vores erfaringer fra 2013 vil vi fremover ikke komme med faste deadlines. Det skyldes, at vi bygger verdens bedste produkt, og det kan være svært at love en specifik dato for lancering af nye funktioner – dels fordi vi altid får idéer undervejs, men også fordi vi hele tiden forbedrer nye funktioner, efterhånden som vi udvikler dem. Vi vil dog altid fortælle jer brugere, hvad der kommer næste gang, så I ved, hvad vi arbejder på.

Hvad kommer der så af nye funktioner?

Vi har som altid noget i ærmet, der vil overraske. Dog forventer vi ikke, at vi vil lancere banebrydende funktioner i første halvår – vi vil derimod fokusere på basale og efterspurgte funktioner. Her er de største ønsker til integrationer øverst på listen, hvor webshops som Shopify, Dandomain, Prestashop og lignende står allerøverst.

Ny webside, Billy og en regnskabsrevolution, som underbygger det

Som en del af vores nye vision har vi givet Billy nyt tøj på og gjort ham klar til 2014 – han er blevet simplere, og vores design er blevet lettere og mere minimalistisk. Med vores nye regnskabsprogram er bogføring blevet endnu lettere – både for dig som bruger og også for dig, som er udvikler, og vil integrere op imod vores system. Det er en win-win for alle, da flere udviklere nu vil integrere med Billy som følge af vores komplet åbne API (systemet, som gør det muligt at integrere alle slags funktioner med Billy).

Nye priser og rabat til eksisterende brugere

For at gøre vores prisstruktur lettere har vi valgt at lave ét abonnement, der indeholder alle de nye funktioner samt de eksisterende special apps. Det betyder en mindre prisændring, så regnskabsprogrammet vil koste 129 kr./md. Er du eksisterende bruger, kan du dog ved at betale for et år ad gangen få alt det nye til de gamle priser på 89 kr./mdl. svarende til 850 kr. pr. år. Vi sender mail ud i starten af det nye år, hvor du kan benytte dig af dette særtilbud.

Til sidst er der kun tilbage endnu en gang at sige glædelig jul og godt nytår. Vi ses i 2014, hvor d. 10. januar er dagen, hvor de første brugere kan benytte sig af den nye version af Billy!

Mange hilsner

Toke Kruse og resten af teamet

PS! Selvfølgelig har jeg noget i ærmet, der vil gøre det lettere at drive virksomhed, men hvad det er, løfter jeg først sløret for i det nye år… :-)