Sådan vælger du et regnskabsprogram som passer til dig

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

26. maj 2011

Nedenfor får du et overblik over de 7 gode råd, du skal være opmærksom på, når du vælger regnskabsprogram.

Råd 1: Et regnskabsprogram skal være brugervenligt

Regnskabsprogrammet skal være intuitivt og logisk. Hvad enten du skal sende en faktura eller lave regnskab, skal du kunne gøre det let og enkelt uden indgående kendskab til regnskabsprogrammet. Det skal være nemt at komme i gang, og ikke tage dig mange minutter før du har sendt den første faktura. Billy har et mål om at være det bedste og mest brugervenlige på markedet til vores målgruppe, denne udvikling sker bl.a. igennem vores gratis kundesupport, som altid er tæt på vores brugere; både for at støtte dem, men også for at lære af deres behov.

Råd 2: Et regnskabsprogram må ikke vælte dit budget

Et regnskabsprogram skal ikke koste en formue – det vigtigste er i virkeligheden den tid, du skal bruge, når du anvender regnskabsprogrammet. Er det besværligt og tidskrævende, mister du dyrebare tid, du aldrig får igen. Billy er super let og hurtigt at bruge både for helt nye brugere og eksisterende. Derudover er regnskabsprogrammet billigt, uanset størrelsen af din virksomhed. I Billy er der to attraktive pakker:

  • Basic-pakken er for den helt nye virksomhed, der kun ønsker at sende fakturaer – Basic-pakken er gratis at bruge, men der er mulighed for at tilkøbe flere funktioner, hvis der skulle opstå et behov for det. 
  • Premium-pakken er for dig, der gerne vil have mulighed for at bruge alle Billys funktioner til det daglige regnskab for 195 kr/md. ved årlig betaling. 

For Premium kunder gælder det, at din bogholder og revisor har gratis adgang til dit regnskabsprogram. 

Råd 3: Et regnskabsprogram skal bestå af mennesker

Vælg et regnskabsprogram, hvor der er god support, hvor du kan få hjælp, når du har et spørgsmål – uden at denne resulterer i en ekstra udgift og unødig ventetid. Vælger du et regnskabsprogram, hvor virksomheden bag er drevet af energiske mennesker, som brænder for deres arbejde, får du også en høj service, et godt regnskabsprogram og en fleksibel virksomhed. En virksomhed hvor alle er glade – Både brugere og dem, der arbejder for regnskabsprogrammet. Tag f.eks. et helt gratis regnskabsprogram eller et fysisk program med en engangsbetaling. Deres struktur sikrer ikke samme videreudvikling og løbende support, som et online regnskabsprogram, hvor brugerne betaler en flad lav ydelse fast hver måned.

Råd 4: Et regnskabsprogram skal være online

Er dit regnskabsprogram online, har du altid adgang til dit regnskab, uanset hvor du er - Og du opnår den samme høje sikkerhed, som du kender fra netbanker. I Billy kan du let invitere andre ind til dit regnskab, sådan så du let kan dele det med din bogholder og revisor gratis.

Råd 5: Undgå de uprofessionelle regnskabsprogrammer

På et marked med regnskabsprogrammer, er der mange udbydere – Både professionelle, de useriøse og de forældede. Undgå irritation og risiko ved at vælge et regnskabsprogram, som fremstår utroværdigt, usikkert og gammeldags. I Billy fokuserer vi altid på, at du har adgang til et professionelt regnskabsprogram og professionel hjælp – sådan så du altid kan være på toppen af din virksomhed og bevare overblik og få afregnet din moms korrekt.

Råd 6: Et regnskabsprogram skal være muligt at gennemteste før køb

Inden du beslutter dig for et regnskabsprogram, skal du teste det – Langt de fleste har en gratis-version. Hos Billy har du mulighed for at afprøve samtlige features af regnskabsprogrammet i en demo-virksomhed i ubegrænset tid, samtidig med at du får første måned gratis, hvor du kan teste med rigtige tal og sende fakturaer ud med dit firma logo.

Råd 7: Vælg dit regnskabsprogram ud fra sund fornuft

Det sidste råd, er ganske enkelt at bruge din sunde fornuft – Den har vi alle, så følg din intuition og gå efter et regnskabsprogram, hvor det tydeligt fremgår, hvem der står bag, hvor virksomheden hører til, samtidig med at du kan se, at der er brugere af regnskabsprogrammet. Det er sund fornuft, at regnskabsprogrammet skal koste en lille smule, så der kan tilbydes kundesupport, nyudvikling og regnskabsprogrammet konstant kan fremstå professionelt. Prøv Billy og få smag for, hvordan et brugervenligt og professionelt regnskabsprogram fungerer, der kom på markedet i 2011.

Du vil elske regnskabsprogrammet Billy Opret dig gratis