Gratis prøveperiode på Billy Regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

07. juli 2011

I regnskabsprogrammet Billy har vi taget det bedste fra "denvirkelige verden" og "internet-verdenen" – det betyder, at vi tilbyder gratis regnskabsprogram, indtil du er klar til at gå i gang med at bruge det for alvor.

Gratis regnskabsprogram til du er klar. Det er der en sund logik bag.

Vi tror på, at nye brugere har brug for at prøve, før de køber, når de skal se om regnskabsprogrammet er noget for deres virksomhed. Der må ikke være en masse betingelser og omkostninger ved at prøve. Det skal være helt gratis. Når du som virksomhed har afprøvet regnskabsprogrammet gratis og kan se et naturligt fit i din virksomhed, må prisen ikke være høj – i mine øjne skal det være en "no brainer", hvor man som ny bruger tænker "selvfølgelig vil jeg betale lidt for et professionelt regnskabsprogram med gratis kundesupport". En pris må ikke være en showstopper. Det giver god mening, at et regnskabsprogram ikke kan være gratis for altid – både for virksomheden og for brugeren. Læs næste afsnit og find ud af hvorfor.

Gratis regnskabsprogram. Men ikke for altid. Til gengæld får du: Høj kundeservice. Høj kvalitet. Altid.

I Billy er regnskabsprogrammet gratis indtil, at du går i gang med at bruge det for alvor. Der sidder et professionelt team bag regnskabsprogrammet, som sammen sikrer, at du altid har et regnskabsprogram, hvor du sparer tid og får sendt faktura ud til tiden, samt får indkasseret penge hurtigst muligt. Du kan nøjes med at betale en meget lav pris for meget høj kvalitet.

Hvad følger med et næsten gratis regnskabsprogram? Gratis support, udvidelser og ændringer. Altid.

Når du først har betalt den sindssyg lave pris for dit Premium abonnement i Billy, har du fuld gratis adgang til support, nye opdateringer og udvidelser af regnskabsprogrammet, samt mulighed for at ændre dit abonnement gratis, hvis det bliver relevant. Dvs. for den pris du betaler, får du et væld af ydelser, som giver dig en hverdag, hvor du både kan spare tid, få dine penge hurtigere og ikke mindst få økonomisk overblik i din virksomhed. Det er sund fornuft.

Vi kunne lave hele regnskabsprogrammet gratis, men vi ønsker ikke reklamer. Men loyale brugere.

Når vi har valgt, at hele regnskabsprogrammet ikke er gratis, hænger det sammen med, at vi ikke ønsker reklamer. Samtidig vil vi altid være det regnskabsprogram, som er på forkant med udviklingen – det betyder, at vi konstant udvikler nye funktioner, som skal gøre det let for dig at styre din virksomhed. Ved at brugerne skal betale for nogle af funktionerne eller et Premium abonnement, sigter vi samtidig også efter at få loyale brugere, som har lyst til at anbefale regnskabsprogrammet til andre.

Opret dig gratis