Hvor vigtig er gratis rådgivning og 24 timers online-hjælp?

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

16. juli 2014

Hos Billy er der ingen tvivl: Gratis rådgivning er ekstremt vigtig for dig, når du selv står for dit regnskab. Du vil have tryghed, og du vil have mulighed for at stille spørgsmål, når det passer dig. Du vil i det hele taget vide, at du altid kan skrive eller ringe til ”nogen” og få svar samme dag eller i løbet af højst 24 timer. Og uden for åbningstiden skal du nemt selv kunne finde hjælp online i Hjælpecenteret.

Her får du at vide, hvorfor hjælpen hos Billy er noget ganske særligt – og hvorfor den er så værdifuld for dig.

Kort og godt: gratis hjælp alle ugens 7 dage

Billy er det eneste regnskabsprogram, der tilbyder rådgivning hele ugen (også i weekenderne!) på både mail (billy@billy.dk) og telefon (60 24 60 24). Det betyder, at du altid er i trygge hænder og til enhver tid kan få svar på dine spørgsmål.

Derfor kan et forum ikke give dig svar nok

Det kan godt være, at Billy ikke er gratis. Men 195 kr. pr. md. er en lav pris for Danmarks letteste regnskabsprogram – med hurtig og effektiv hjælp til både programmet og dit regnskab. For selvstændige er tiden kostbar, og uden hurtig og smertefri support bliver dit humør ødelagt. Alene af den grund vil du gerne betale omkring 100 kr., så du kan bruge dine kræfter på noget andet. Det er en selvfølge, at du også – 24 timer i døgnet – kan finde svar i vores online Hjælpecenter, som er fyldt med gennemarbejdede artikler om både bogføring og om selv programmet.

Derfor er et forum, hvor du skal bruge flere timer på at søge gennem tilfældige og mere eller mindre kvalificerede svar, langtfra tilstrækkeligt. Du har brug for gennemarbejdede og letforståelige artikler, mulighed for at få svar på specifikke spørgsmål og ikke mindst for at tale med et rigtigt menneske, hvis eneste opgave er at lytte og løse de bogføringsudfordringer, du står overfor.

Eksempel: Gud, jeg kan spare 40.000 kr.!

Jeg mødte en frisk iværksætter, som forklarede, at regnskab efter hans mening var dødkedeligt. Uanset om det var let, gad han ikke bruge tid på det. Jeg spurgte retorisk: ”Hvis du ikke ved, hvad du tjener – sådan som et regnskab ellers giver dig indsigt i – hvordan kan du så vide, hvad du skal investere i?”. Han svarede ikke. Så spurgte jeg, om han havde talt med en af vores gratis rådgivere, der ikke alene kan hjælpe ham med programmet, men også give gode råd om at drive virksomhed. Det havde han ikke. Men nu greb han telefonen, og da han havde talt med vores rådgiver, udbrød han:

”Toke, jeg kan spare 25.000 kr., hvis jeg trækker kost og logi fra!”.

Først i det øjeblik gik der et lys op for ham: Han så pludselig, hvorfor regnskab er relevant – for han kunne spare op mod 25.000 kr. om året på sine rejser. Pointen er, at vores Hjælpecenter er uvurderligt for dig, og at du selv trygt kan stå for dit regnskab.

Ingen er perfekte, men vi bliver hele tiden bedre

På to år er Billy gået fra 0 til 10.000 brugere, og det har især i den indledende fase været en stor udfordring. Men med tiden er vores rådgivere naturligvis blevet dygtigere og hurtigere til at svare på spørgsmål. Desuden har vi udvidet hele vores Hjælpecenter. Det betyder, at:

  • Du kan finde hjælpevideoer om de fleste funktioner.
  • Vi har udvidet åbningstiderne, så de omfatter weekendsupport over telefon og e-mail.
  • Vi skriver endnu flere letforståelige blogindlæg om bogføring.

Rådgiverne bestilte pizza til brugerne

Det lyder som en skrøne. Men under introduktionen af en lang række nye funktioner havde vi behov for at høre, hvad brugerne syntes om dem. Derfor inviterede vi 50 selvstændige til at teste funktionaliteten. Samtidig gik vores rådgivere i gang med at bestille pizzaer, som blev sendt hjem direkte til de hurtigste brugeres dør. Det illustrerer vist meget godt, hvor langt rådgiverne vil gå for at gøre vores brugere tilfredse.

Så ja, rådgivning er alle pengene værd… og lidt til

Gratis rådgivning er i den grad vigtig og en fordel, som du ikke vil undvære blot for at spare 195 kr. om måneden. De penge er hurtigt tjent hjem, fordi du kan fyre din dyre bogholder og samtidig få et regnskabsprogram, der er gennemtestet og indeholder præcis de funktioner, du som selvstændig har brug for.

Prøv Billy gratis i 14 dage - derefter kun 195 kr./måned