Hvordan skal jeg lave årsregnskab? 

Dato:22. januar 2021
Læsetid:2 minutter

Kom godt i gang med dit årsregnskab allerede i dag. 

Vi har alt, du skal bruge for at komme godt i mål med dit årsregnskab. Lav dit årsregnskab selv eller få det gjort gennem vores Revisorpakke. 

Vi har samlet alt, du skal vide om forskellen mellem vores løsninger, så du kan vælge den helt rette løsning for dig og din virksomhed. 

Gør det selv

Mange af vores kunder vælger at lave årsregnskabet helt selv. Og det er der en god grund til. 

Modulet er nemlig lavet af revisorer. Derfor bliver alle skatteregler opdateret løbende, så du udfylder dit årsregnskab korrekt. Derudover er det svært at lave fejl eller glemme at udfylde noget. Det vil modulet nemlig give dig besked om undervejs. 

Laver du selv dit årsregnskab, er det dog vigtigt, at du har orden i regnskabet. Sørg for at tjekke efter, at alt er registreret, og det hele stemmer. Når du har gjort det, er årsregnskabet let som en leg med vores årsregnskabsmodul. 

Og kommer du i tvivl undervejs, er der hjælp at hente. 

Vores support sidder klar til at vejlede dig alle ugens dage fra klokken 8 til 23. 

Er du i tvivl, om du har afstemt din bogføring korrekt, kan du få en revisor verificering for kun 250 kroner. Her vil en revisor gå dit årsregnskab igennem og tjekke efter, at det hele er lavet efter bogen. Hvis det ikke er det, kan du få hjælp til at få det rettet for en helt fair pris. 

Vi har alt, hvad du skal bruge uanset virksomhedstype, så du overholder alt i forhold til lovgivning.

Pris: Fra 1.645 kroner + moms

Lav dit årsregnskab her

Revisorpakke

Revisorpakken er for dig, der vil slippe for angsten ved at lave dit årsregnskab selv. 

Er regnskab ikke din stærke side, skal du overveje at vælge Revisorpakken. Så sikrer du dig for at det hele bliver gjort efter bogen, når vores revisorer med mange års erfaring tager sig af det.

I samarbejde med Årsregnskabet.dk kan du få hjælp fra et fokuseret, professionelt og dedikeret team af revisorer, der sørger for, at du trygt får lavet dit årsregnskab næsten uden at løfte en finger.

Når du har overladt regnskabet i vores hænder, sørger vi for at indsende dit selskabs årsrapport og oplysningsskema. 

Har du en enkeltmandsvirksomhed, vil du modtage et udfyldt oplysningsskema, som er fejlfrit og klar til at blive sendt afsted. Lettere bliver det ikke.  

Pris: 3.495 kr. + moms for alle virksomhedstyper

Få Revisorpakken her 

  • Frihed og familie er rygraden i virksomheden Entegro
  • Garnspecialisten gør kloden grønnere én garnnøgle ad gangen
  • Kundeinterview: Mød Lars Juhl fra Visionmaker