Invitation til regnskabskursus og fredagsbar

Ann-Sophie Smed

19. januar 2012

GRATIS regnskabkursus og fredagsbar for iværksættere

Det online regnskabsprogram Billy inviterer dig til GRATIS lynkursus i regnskab for iværksættere og byder på efterfølgende fredagsbar med øl og vand. Sammen med kurset får du bogen ’Den geniale iværksætter’ af serieiværksætteren Toke Kruse til værdi 499 kr.! Læs her hvornår, hvordan og hvorfor.

Let og overskuelig lynkursus i regnskab for iværksættere

Få styr på moms, fakturaer og regninger på blot to timer med et lynkursus i regnskab. Enhver succesfuld iværksættervirksomhed har økonomisk overblik, og med Billy behøver det ikke længere at være en tidsrøver, kedeligt eller svært!

På kurset får du:

  • Indsigt i, hvor let du kan lave moms, fakturaer og regnskab
  • Råd og tips til at spare op i mod 10.000 kr. på bogføring
  • Mulighed for at stille regnskabsspørgsmål til erfarende revisorer
  • En gennemgang af Danmarks letteste regnskabsprogram Billy
  • E-bogen Den geniale iværksætter – til en værdi af 499 kr. - som giver dig gode råd om, hvordan du opnår succes som iværksætter

Om Billy

  • Billy er i modsætning til traditionelle regnskabsprogrammer skabt til iværksættere, selvstændige og mindre virksomheder
  • Med Billy får du styr på dit regnskab – og derfor ingen dyre efterregninger
  • Billy giver dig gratis support, ingen binding og 30 dage gratis prøveperiode

Fredagsbar: udvid dit netværk!

Efter kurset holder Billy iværksætter-fredagsbar. Her du kan mødes med ligesindede iværksættere, netværke og udveksle erfaringer.

Hvor og hvornår?

Vi ses på Bredgade 71, 1260 København K, den 3. februar 2012.

Lynkurset er fra kl. 16.00 til 18.00 og fredagsbar umiddelbart efter. Du er selvfølgelig velkommen til kun at deltage i fredagsbaren – bare du gir’ os besked.

Husk at tilmeld dig inden d. 1. februar – der er begrænset pladser, så først til mølle. Du kan tilmelde dig både kursus og fredagsbar ved at sende en mail til os på (billy@billy.dk) eller ved at tilmelde dig arrangementet på facebook.