Iværksætteri er krævende – men det hele værd!

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

18. februar 2013

Når man som iværksætter skal starte en virksomhed op, er der utrolig mange ting, der skal tages højde for. Det kan være svært og hårdt at tage de første skridt – især hvis man ikke har prøvet kræfter med det før. Men man skal også huske at nyde det! Og inden man ser sig om, bliver man helt afhængig af at være iværksætter. Sådan har Toke Kruse, en af stifterne bag Billy’s Billing, det i hvert fald.

I denne måneds udgave af Stat Op Magasinet fortæller Toke om sit liv som iværksætter – og om sin seneste iværksættervirksomhed Billy’s Billing, der tilbyder Danmarks letteste regnskabsprogram.

Igennem de sidste 10 år har Toke været med til at starte en række virksomheder op. Dette har både resulteret i positive og negative erfaringer med iværksætteri, men fælles for dem alle er, at de har lært ham utrolig meget og gjort ham til den iværksætter, han er i dag.

Slutbrugeren skal være i fokus En af de vigtigste elementer, som Toke mener, der skal fokuseres på, hvis man skal have en virksomhed op at køre, er at have fokus på slutbrugeren! Mange har innovative ideer, men glemmer at have kunderne i fokus. På denne måde vil det sjældent være muligt at skabe et produkt eller en ydelse, som er skræddersyet til ens kunder.

Hos Billy’s Billing bliver brugerne altid sat i førersædet. Det forklarer også, hvordan Toke har kunne skabe et eftertragtet produkt på trods af en forholdsvis intensiv konkurrence.

Få hele historien og tre gode råd Ikke alene pryder Toke forsiden af Start Op Magasinet, bladet indeholder desuden et interview med Toke, hvor du kan læse om alle de erfaringer, som han har opnået som iværksætter. Du kan også høre, hvad fremtiden bringer og Tokes tre bedste råd til dem, der ønsker at opnå succes med en start-op-virksomhed.

Vil du høre mere? Så kan du finde Start Op Magasinet her og så skal du bare finde side 40, før du kan begynde at suge guldkornene til dig.

God fornøjelse!