Kickstart din virksomhed og slip af med din dårlige samvittighed over at have ligget i solen!

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

29. august 2014

Sommeren har hængt over Danmark i nogle måneder og det har desværre påvirket salget i mange virksomheder. Derfor har vi skrevet en guide, som skal hjælpe dig med at få opsat en konkret plan, der kan kickstarte salget for alvor, så din virksomhed kan komme styrket ud af sommeren.

Er du kunde hos Billy, kan du få guiden gratis ved at sende en mail til billy@billy.dk ellers kan den købes i Billy's Bogklub for 100 kr. ex. moms.

Hvordan kickstarter jeg min virksomhed?

Der er flere ting, som der skal genovervejes og analyseres før, at man kan få startet den proces, som sikrer at man kan komme hurtigt og nemt ud af sommerhiet. Denne guide er en komprimeret guide, du kan bruge som inspiration og checkliste til at få gang i salget igen. Guiden indeholder konkrete anbefalinger og hjælp til dig, som har din egen virksomhed og ønsker flere kunder og mere salg.

Ved du blandt andet, hvor mange penge du må bruge på at skaffe en ny kunde? Eller hvordan en kombination af flere af dine produkter kan hjælpe med at skabe mersalg? De og mange andre spørgsmål bliver taget op i guiden.

Guidens indhold

Derudover indeholder guiden bl.a.:

  • Hjælp til opstilling af konkrete mål og opfølgning på disse - Gode råd og tips til udarbejdelse af en simpel marketingplan - Opridsning af 6 trafikkanaler du bør gøre brug af - Links til andre relevante guides, der kan hjælpe dig med at optimere din virksomhed

Alle disse råd og modeller får du gratis som bruger af Billy ved at sende en mail til billy@billy.dk.

Er du ikke kunde i Billy?

Er du ikke kunde i Billy, kan du lige nu tilmelde dig i denne måned og få guiden med ganske gratis.

Prøv Billy gratis i 14 dage

Mange hilsener

Toke Kruse