BlogOptimér din virksomhedKom godt i gang med Automatisk Bankafstemning

Kom godt i gang med Automatisk Bankafstemning

Forfatter:Julie Tandrup Gravesen
Dato:8. november 2017
Læsetid:3 minutter

For nylig udgav vi vores nye funktion; Automatisk Bankafstemning. For at gøre det så let som muligt for dig at komme i gang med den nye funktion, vil vi her give en kort præsentation af, hvorfor det er vigtigt at bankafstemme, hvad Billys automatiske bankafstemning kan gøre for dig, og hvordan du kommer godt i gang.

Hvorfor er det vigtigt at bankafstemme?

Med Automatisk Bankafstemning kan du nemt og hurtigt afstemme dine bankkonti med dit regnskab. Det er vigtigt løbende at få afstemt sin bankkonto med sit regnskab, så de to altid stemmer overens, og man hurtigt kan fange og rette eventuelle fejl og mangler. Når man selv afstemmer sit regnskab, er man nødt til at sætte sig ned og sammenligne alle posteringerne i sit kontoudtog med det bogførte regnskab. Dette kan være en lang, besværlig eller - hvis man i stedet vælger at hyre en bogholder - dyr proces, der nu kan klares hurtigt med Billys automatiske bankafstemning.

Integrer Billy med din bank

Billys automatiske bankafstemning er en integration til Bank Connect, der gør det muligt at integrere Billy med din bank, så dine posteringer i banken løbende uploades til dit regnskab. Med Automatisk Bankafstemning synkroniseres Billy automatisk med din bank, så du har mulighed for automatisk at afstemme dit regnskab løbende. Det betyder, at du ikke længere er nødt til manuelt at uploade CSV-filer til dit regnskab, når du afstemmer din bank. På den måde undgår du import af dubletter og sparer dyrebar tid, der kunne være brugt bedre på din virksomhed – og det er så let at gå til, at du ikke får brug for hjælp fra en bogholder.

Integration med 69 forskellige banker

Med Bank Connect er det i første omgang muligt at integrere Billy til 69 forskellige danske banker, herunder Nykredit, Jyske Bank, Alm. Brand og Arbejdernes Landsbank. Du kan se den fulde liste over banker Billy synkroniserer med her.

På nuværende tidspunkt kan vi ikke tilbyde at integrere til Nordea og Danske Bank, da de desværre har valgt ikke at deltage i Bank Connect-aftalen. Vi er selvfølgelig meget interesserede i at finde en løsning, så vi i fremtiden også kan tilbyde integration til Nordea og Danske Bank, men da dette kræver, at vi får bygget en særlig integration til formålet, kan vi endnu ikke sige, hvornår en sådan løsning vil være tilgængelig.

Oprettelse af Bank Connect-aftale

Hvis du er interesseret i at benytte dig af Billys automatiske bankafstemning, skal du i første omgang kontakte din bank for at oprette en Bank Connect-aftale. Oprettelsen vil typisk tage en uges tid, da du skal have tilsendt hhv. et kunde-/ID-nummer til Bank Connect, registreringsnummeret til din bank samt en aktiveringskode, før bankafstemningen kan tages i brug.

Automatisk Bankafstemning er et gratis tilbud fra Billy, der fungerer som en forlængelse af dit nuværende Premium-abonnement. Når din bank opretter din Bank Connect-aftale, har de dog et oprettelsesgebyr, der afhængigt af banken varierer i størrelsen. For at få oplyst de præcise priser for netop din bank anbefaler vi derfor, at du kontakter banken før oprettelsen af en Bank Connect-aftale.

Kom godt i gang

Når du har oprettet en Bank Connect-aftale gennem din bank, er det simpelt og hurtigt at komme i gang med din automatiske bankafstemning. Du kan læse meget mere om, hvordan du opsætter Automatisk Bankafstemning her.

Hvis du har brug for hjælp, er vores support klar til at svare på alle dine spørgsmål på både mail, chat og telefon. Du kan fange supporten fra kl.8-23 alle ugens 7 dage.

Rigtig god fornøjelse med at afstemme din bank med dit regnskab helt automatisk.

  • Billy vs. Dinero: Hvilket regnskabsprogram skal jeg vælge?
  • Hvordan udbetaler du udbytte fra et holdingselskab?
  • Sådan forhandler du løn med en medarbejder