Kom og mød os til I-DNA-messerne i maj!

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

22. maj 2012

Vi skal til messe - skal du? Hos Billy griber vi enhver mulighed for at komme ud til alle de fantastiske iværksættere, der findes i Danmark! Det er intet mindre end inspirerende at få lov til at møde en masse mennesker, der virkelig brænder for deres idéer. Derfor har vi selvfølgelig grebet chancen og udstiller på I-DNAs messer – både i København den 23. maj og i Aarhus den 30. maj!

Billy har altid prøvet at bryde med traditionerne. Først ved at skabe Danmarks letteste regnskabsprogram, der som det første af sin slags ikke alene er lavet til iværksætter, men også af iværksættere. Programmet er med andre ord skabt på baggrund af et helt andet mindset. Og senest ved at sætte fokus på iværksætteres vilkår i Danmark, da stifterne af Billy valgte at flytte til USA.

Vi får lov til at møde dig - og du får gaver! Det er dermed tydeligt, at Billy har prøvet at gøre det lettere for folk at være iværksættere. Og vi fortsætter selvfølgelig i denne retning, og giver derfor e-bogen ”Den geniale iværksætter” af serieiværksætter Toke Kruse (link) til alle messedeltagere, som er interesserede!

Med det er ikke det eneste! Vi udtrækker nemlig derudover en vinder, som får et års gratis abonnement af Billy. Så mød os i vores stand og kom et skridt tættere på at få styrket din økonomiske indsigt – du kommer både til at spare penge, frustrationer og tid.

Vi glæder os i hvert fald til at møde jer alle sammen til et par fantastiske dage med masser af iværksætteri!