Billigt, banebrydende og bedre online bogføringsprogram

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

03. august 2011

Bogføringsprogram du gratis kan prøve

Du kan gratis prøve bogføringsprogrammet Billy Premium i 14 dage, så du kan få en smag for, hvad hele programmet indeholder. Derefter kan du vælge mellem at fortsætte med Billy Premium, eller du kan prøve vores gratis pakke; Billy Basic. Du kan læse mere om de forskellige pakker her

Første bogføringsprogram målrettet til mindre virksomheder og iværksættere. Ganske enkelt.

Bogføringsprogrammet er målrettet til mindre virksomheder, iværksættere, håndværkere og freelancere. Det betyder, at alle disse virksomheder får et bogføringsprogram, som er lavet med deres behov for øje. Det gør bogføring til en leg for selv nyopstartede virksomheder.

Bogføringsprogram, som gør arbejdet for bogholderen og revisoren lettere.

Når det er let for virksomheden at bogføre de fleste fakturaer og regninger selv, gør det samtidig arbejdet for både bogholder og revisor nemmere. Dette betyder, at bogføringsmaterialet er struktureret og let at gå til. I sidste ende er alle parter glade.

Bogføringsprogram, der ikke er som de andre bogføringsprogrammer.

Bogføringsprogrammet Billy er banebrydende og nytænkende. Intet andet bogføringsprogram er så brugervenligt og let anvendeligt, for alle selvstændige. Mange af de traditionelle tunge rutiner, når en virksomhed skal bogføre, er gjort automatiske og for de mere komplekse bogføringstekniske handlinger, hjælper bogføringsprogrammet dig igennem med lette guides og råd undervejs.

Billigt. Bedre og banebrydende bogføringsprogram. Ja, den er god nok.

Online bogføringsprogrammet Billy er ufatteligt let at anvende – det har gjort bogføring til en leg og det gælder, uanset om du har økonomiske kompetencer eller ej. Bogføringsprogrammet vil hjælpe dig til at få styr på økonomien.

Prøv Billy gratis i 14 dage