Månedens bruger af Billy's Billing oktober 2011

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

12. oktober 2011

Denne måneds bruger er Eva Juel Hammerich, producer fra produktionsselskab Nepenthe Film, som med en gigantisk satsning og risiko nærmest har sat hus, hjem og familie på højkant for at lykkes med sit filmprojekt "Noget i Luften".

Eva er gået all in som producer af filmen, hvilket ikke blot betyder en stor økonomisk satsning, men hun har også fået overbevist andre om, at hendes projekt bliver en succes. Rolleliste består nemlig blandt andet af Robert Hansen, Christiane Schaumburg-Müller, Line Kruse, Linda P og Dejan Cukic.

Os fra Billy har valgt Eva som denne udvalgte bruger i september måned, fordi hun har turde at satse stort på sin virksomhed, og en stor del af hendes arbejde netop er at samle de økonomiske tråde. Det er en afgørende faktor, at alle andre iværksættere også går hele vejen, hvis man vil nå lagt. Gør som Eva og hop ud i det!

Du kan se Evas kommende romantiske julekomedie i biograferne fra d. 10. november, hvor den vil blive vist landet over. Og hvis du ikke kan vente, så kan du jo se traileren her på "Noget i Luften".

Vi ønsker Eva og holdet bag filmen al god vind og håber, at Billy også giver Eva økonomisk overblik!

Hvordan bliver du selv månedens bruger?

Fremover vælger vi hver måned en bruger, som enten har gjort noget særligt for Billy, har satset stort med sin virksomhed, eller på anden måde har ydet en indsats for at udbrede kendskabet til at regnskab ikke skal være tørt og kedeligt.

Kender du en, som skal tages i betragtning til "Månedens udvalgte bruger", kan du smide en mail på support@billysbilling.dk. Bliver du udvalgt, vil du skulle sende et billede ind, ellers kommer der en fotograf ud til dig foruden en journalist, som interviewer dig.