Månedens bruger: Januar 2012 - Billy Regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

01. februar 2012

Nu er det blevet tid til at kåre månedens bruger. Valget er faldet på Mads Elsøe, som for nyligt er hoppet om bord i Billy. Mads er netop i gang med at gøre sin iværksætterdrøm til en realitet ved at åbne sin webshop ADÉLIE. Vi har kun ros til overs for mennesker, der tør gå efter deres drømme. Derfor fortjener han titlen som månedens bruger.

Kan du kort præsentere din virksomhed?

Min virksomhed hedder ADÉLIE og er en ny dansk webshop, der kommer til at blive launchet her til Februar. ADÉLIE kommer til at tilbyde sæson 2012 kollektioner fra Peter Jensen, Magic Mountain, Libertine-Libertine, Won Hundred, Lommé, New Balance og Line & Jo. Derudover tilbyder shoppen også cool magasiner og lækre beauty produkter. Virksomheden vil bestræbe sig på altid at have de nyeste og mest cool mærker indenfor tøj og accessories, som samtidig er til en pris, hvor de fleste kan være med.

Jeg kommer til at køre webshoppen sammen med min kæreste Tikkie, der har modebloggen ADÉLIE og vi kører det hele fra vores lejlighed på Nørrebro.

Hvorfor valgte du Billy som dit online regnskabsprogram?

Jeg stødte på Billy efter at have afprøvet andre regnskabsprogrammer. Jeg var ret frustreret, da jeg ikke er særlig god til tal, og over at det virkede som om, at det kunne gøres lettere. Jeg brugte mere tid på at skrive mails til support end at få indblik i og overblik over mit regnskab. Efter at have oprettet en konto hos Billy tog det mig 20 minutter at indtaste hele min bogføring og få det overblik, som jeg havde savnet så meget. Det tiltalte mig også rigtig meget, at programmet er lavet af iværksættere til iværksættere. Hele iværksætterånden omkring projektet er i sig selv inspirerende.

Hvilke udfordringer står din virksomhed overfor på nuværende tidspunkt?

Vi står over for en meget håndgribelig udfordring - nemlig at åbne vores butik! Så snart det sker, bliver en af vores udfordringer at holde styr på ordrer og fakturaer. Derfor er det virkelig sejt at høre, at BB er på vej med en integration til bl.a. Magento, der sørger for, at ordrer automatisk bliver bogført. Det bliver en stor hjælp i fremtiden. Hvordan bliver du selv månedens bruger?

Fremover vælger vi hver måned en bruger, som enten har gjort noget særligt for Billy, har satset stort med sin virksomhed, eller på anden måde har ydet en indsats for at udbrede kendskabet til at regnskab ikke skal være tørt og kedeligt. Kender du en, som skal tages i betragtning til "Månedens bruger", kan du skrive til os fra kontakt os.