Månedens bruger: Januar 2013 - Billy Regnskabsprogram

Billy regnskabsprogram forfatter

Ann-Sophie Smed

04. februar 2013

Kan du kort præsentere din virksomhed?
Min virksomhed “Consono – musik med hjertet” har som formål at bringe glædesbringende og livsforandrende musik og sang ud til så mange mennesker som muligt. Jeg arbejder derfor med privat sangundervisning, gospelworkshops i skoler, institutioner og kirker samt firmagospel, som er gospel brugt som teambuilding. Derudover tager jeg også ud og synger til særlige begivenheder. Det kan være bryllupper, begravelser, konfirmationer m.m. Det er en enkeltmandsvirksomhed, og den er drevet ud fra et ønske om at berige andre menneskers liv – ikke at tjene mange penge.

Hvorfor valgte du Billy’s Billing som dit online regnskabsprogram?
Jeg søgte et program, som var overskueligt og nemt at forstå. Samtidig tiltaler designet og brugerfladen mig enormt meget. Jeg kan udover det rigtig godt lide, at jeg hele tiden, kan beholde overblikket, mens min revisor kan se alle de detaljer, som han har brug for. Tilbudsmodulet er fantastisk – og er allerede brugt meget. Og så er prisen oveni købet også fantastisk i forhold til det produkt, som man får.

Hvilke udfordringer står din virksomhed overfor på nuværende tidspunkt?
Udfordringen er primært at min virksomhed er ny. Udover det kan den økonomiske krise have stor indflydelse på, hvor meget f.eks. virksomheder bruger på at arbejde kreativt med deres medarbejdere og give dem oplevelser. På institutioner og skoler kan det også være svært at finde penge til at hyre gæstelærer. Så det bliver vigtigt for mig at vise virksomhedsledere og andre, hvor meget f.eks. en gospelworkshop kan gøre for arbejdsglæde og sammenhold på arbejdspladsen.