Månedens bruger: Maj 2012 - Billy Regnskabsprogram

Ann-Sophie Smed

25. juni 2012

Som så mange andre har maj måneds bruger været igennem en del, før han fandt et regnskabsprogram, som kunne leve op til hans behov. Vi er rigtig glade for Kristian Primdals entusiasme og engagement, og derfor at han er udvalgt til månedens bruger. Læs med her, og lær ham lidt bedre at kende!

Kan du kort præsentere din virksomhed?

Min virksomhed Primux Media er delt op i to enheder med et samlet koncept omkring WordPress og hjemmesider. For det første laver jeg hjemmesider for firmaer, som ikke har det store budget til de store dyre webløsninger. Derfor kommer de til mig, og jeg tager hånd om dem og sørger for, at de får lavet den hjemmeside, som de gerne vil have, til en meget mere fordelagtigt pris.

For det andet laver jeg også det, som hedder affiliate-sider. Det omhandler, at jeg opbygger sider inden for et bestemt område, og derefter tjener penge ved hjælp af reklamer.

Hvorfor valgte du Billy som dit online regnskabsprogram?

Min vej til Billy var egentlig lidt lang! I første omgang prøvede jeg at finde en gratis måde, hvorpå jeg kunne håndtere mit regnskab. Det hele startede med, at jeg fik en Excel-fil fra revisoren, som jeg så kunne lave mit regnskab i. Da jeg arbejder meget på internettet, ønskede jeg også en løsning, som jeg kunne tilgå hvor som helst. Så jeg gik i gang med at konvertere dette Excel-ark til et Google Docs Regneark. Da jeg havde brugt dette i knap en måned, fandt jeg dog hurtigt ud af, at jeg manglede lidt overblik over mit regnskab, og at dette ikke var løsningen. Så jeg skiftede herefter til Wave Accounting, men da jeg så kom til mit først momsregnskab, fandt jeg hurtigt ud af, at et udenlandsk alternativ ikke var smart. Så fire dage før jeg skulle afgive moms, skiftede jeg til et andet dansk regnskab program, men jeg var stadig ikke tilfreds! To dage før jeg skulle aflevere momsregnskab prøvede jeg så Billy – og jeg har ikke kigget tilbage siden.

Billy gør, at jeg ikke behøver at bekymre mig om moms mere. Jeg går blot ind i programmets momsafregningsmodul, og så får jeg alle de tal, som jeg skal bruge. Derudover giver Billy mig også et rigtig godt overblik over mit regnskab, og oveni dette er programmet utrolig nemt at bruge. De penge, det koster mig at bruge Billy, fandt jeg hurtigt ud af, er sparet i revisortimer, og nu behøver jeg blot at have en revisor til at kigge på mit årsregnskab, da resten er dejlig nemt.

Hvilke udfordringer står din virksomhed overfor på nuværende tidspunkt?

Jeg vil mene, at de fleste af os iværksætter lider af et problem med at holde fokus. Vi går altid rundt med masser af nye ideer, og dette kan være et problem da det jo gælder om at holde fokus med det man er igang med. Ellers er det jo også altid en udfordring som nystartet webbureau at få nye kunder, men med masser af gå på mod er jeg sikker på at det hele nok skal gå.

Hvis du kender en, som skal tages i betragtning til "Månedens bruger", kan du skrive til os på annsophie@billysbilling.com