Sagsstyringssystemet Minuba og Billy indgår tæt partnerskab til fordel for håndværkere

Billy regnskabsprogram forfatter

Toke Kruse

09. januar 2015

Vi har netop indgået et stærkt samarbejde med Minuba, som leverer sagsstyring til håndværkere, mens Billy leverer regnskabsdelen. Det bliver to separate systemer, men med en tæt integration, hvor især håndværkere vil opnå store tidsbesparelser og øge effektiviseringen af daglige processer.

”Vi har over en længere periode været i dialog om et tæt samarbejde, og i dag gav vi hånd på at gennemføre samarbejdet. Vi har indgået samarbejdet, fordi vi begge har en brugervenlig platform og henvender os til håndværkere”, udtaler Toke Kruse, stifter af Billy.

I Billy har vi hele tiden haft fokus på at imødekomme håndværkerbranchen, men selv efter vores kommende lancering af tilbudsmodulet har vi ikke haft planer om et omfattende sagsstyringsmodul. Det er her, Minuba kommer ind i billedet.

”I Minuba har vi et stort fokus på at skabe overblik, effektivitet og forbedret likviditet for håndværkerne gennem et let anvendeligt system. I Billy har vi en samarbejdspartner, der har den samme holdning inden for regnskabsdelen”, udtaler Casper Hassø Nielsen, direktør Minuba.

Skriv dig op gratis

Er du håndværker og vil høre mere om integrationen, kan du skrive dig op her og få automatisk besked når integrationen er klar.